Барбито на поп фолка става геолог

Гергана започна работа в музея "Земята и хората", похвалила се самата тя пред свои близки. Сред известните му роднини се откроява голаджията от близкото минало и настоящ ударник в колоезденето Стойко Сакалиев.

През декември Барбито на поп фолка се дипломира по специалност Геология в Софийския университет и вече започна работа по специалността си.

"Имам страст към минералогията и мечтата ми беше да уча точно геология. Сега искам да запиша и магистратура същата специалност. Вече започнах работа като доброволец към "Земята и хората" и за мен това е още една сбъдната мечта", споделя Гергана. Близки до звездата разкриват, че именно четирите студентски години са причината тя да се отдалечи от кариерата си на сцената, но със сигурност не я е забравила напълно.

"Сега започвам да пея отново, защото ми липсва. Все се случва така, че искам да направя някоя песен, но моментът се оказва неподходящ. Затова никога не си поставям срокове", споделя блондинката. Изказването й беше прието с голяма радост от феновете й, които все още си припяват старите й песни. След като се скри от камерите, Гергана заряза диетите и тренировките, които я поддържаха във форма.

"Обичам да си похапвам и доста често си позволявам храни, с които не бива да се прекалява. Много ми се иска да започна да се храня по-здравословно, защото тялото ми има нужда от това", откровена е Гери

 

Г. Георгиев

Напиши коментар