Виртуална обиколка над Писта Бургас 2017 /ВИДЕО/

Организаторите от бургаския клуб "Вромос Жакен" подаряват на любителите на автомобилизма въздушна презентация за конфигурацията на трасето в Писта Бургас. Целта е пилотите и зрителите да добият представа, какво всъщност ще представлява състезанието тази събота и неделя. То е традиционно в морския град, а ралито се конкурира като мащаб и ниво с водещите от този ранг в Европа. Негова движеща сила е многократния републикански шампион и известен мениджър в автомобилния спорт Радко Петров. Партньор на "Врoмос Жакен" е община Бургас, която подпомага финансирането.

Всички водещи асове с потвърдили участие в Писта Бургас.

Сайтът на републиканската надпревара: www.pistaburgas.com разкрива до най- малката подробност какво, как и къде предстои този уикенд в Бургас. Включително ценна информация къде ще могат феновете да наблюдават майсторите зад волана на бегачките.

Ул. Крайезерна и пътен възел Юг ще бъдат затворени от 11:00 на 14 Октомври 2017 (Събота) до 17:00 часа на 15 Октомври 2017 (Неделя). Еднопосочната лента на ул. Крайезерна от Портойл до временният паркинг ще бъде преустановена в двупосочна! Предвидете предвижването си така, че да успеете да достигнете навреме. Бъдете внимателни и не създавайте допълнителни затруднения на движението, зоват организаторите.

 

Г. Георгиев

1 Коментари

  1. Avatar
    Толя 2017-10-13 23:41:33

    Давай Ради газ до ламарината.

Напиши коментар