Експлозивно ! Валери Симеонов затвори дискотека "Оксижен"

Снощи вицепремиерът Валери Симеонов е предприел невиждана и нечувана досега по своя вид операция в най-големия български курорт Слънчев бряг. Симеонов го е описал в личния си профил в Facebook .
Пускаме текста без редакторска намеса

"Тази нощ Слънчев бряг се превърна в синоним на нормален и тих европейски курорт. Как се случи всичко? В 1 през нощта събрахме хората от всички контролни институции в РПУ Слънчев Бряг, където ги разделихме на две групи съвместно с полковник Рачев, заместник-началник на ОД Бургас. Започнахме мащабни изненадващи проверки, като първият удар беше върху прословутия "Оксижен" на известната пазарджишка мутра Божо „Кравата“. Заведението е имало над 20 акта за нарушения до снощи, но продължаваше да работи и да нарушава разпоредбите за шум. Тази нощ, обаче, им бяха иззети музикалните уредби и под слисаните погледи на собствените им охранители, "Оксижен" прекрати работа. Установени са още нарушения на финансовата дисциплина от НАП, нарушения на закона за храните и наличие на нерегламентирани храни от Агенция по безопасност на храните, нарушени изисквания за пожарна безопасност, липса на здравни книжки и трудови договори от Инспекция по труда, и други. Заради отказ за съдействие и съпротива DJ-ят беше „закопчан“ с белезници и прибран в районното за 24 часа. След като приключихме проверката на "Оксижен" и заведението затвори, тарикатите са внесли нови апаратури. Изчакахме „възкръсналото“ заведение пак да се напълни с хора и отново им иззехме аудио уредбите . По същото време, вторият екип проверяваше съседните заведения – известното със силното си озвучаване "Съни Дриймс", като след това се прехвърли към друго скандализиращо обществения ред заведение на централната алея - "Корнера". Само за минути, двете огромни тераси потънаха в тишина. Странно е, че друго знаково заведение – "4 You" – тази нощ не работеше, като съмненията за теч на информация предстои да бъдат проверени. Държавата доказа, че когато имат политическата подкрепа, институциите не само могат да свършат работата си безупречно, но и го правят с желание и хъс за налагане на закона. Държавата на закона ще покаже, че е по-силна от държавата на мафията. От тази нощ, битката за тишината ще бъде война. Следва продължение..."С.Сергеев

3 Коментари

 1. Avatar
  Далавери 2017-08-13 15:43:38

  Горкия Далавери Симеонов още не е разбрал, че в МВР няма полковници. И това не е от вчера. А тръгнал държавата да оправя.

 2. Avatar
  иванчо 2017-08-12 14:51:21

  Браво,но защо пропуснахте \"какао\"

 3. Avatar
  Човек от народа 2017-08-12 13:36:12

  Добре бе човек,от къде това неистово желание да затваряш и да рушиш.Ок, закона си е закон,трябва да се спазва.Въпросът е кога ще построиш(създадеш) нещо.Не става само със събаряне и забрани.Шумът в Сл.Бряг не най големия проблем на хората стига прах в очите ,защо не направиш една проверка в Лукойл да видиш плашат ли се данъци и на накво отгоре са тези цени на горивата в сравнение с други области в страна.

Напиши коментар