За нас

 Сайтът Uniconbg стартира на 2 май 2017 г. в Бургас. Създателите на проекта за онлайн медия са млади хора с много хъс и енергия. Екипът от доказали се журналисти с дългогодишен опит, успя да наложи  Uniconbgкато независима медия. Медия, която дава глас на хората, на проблемите на обществото, търси решения и посредничи в битката с институциите. Обективно и точно поднася информацията.

А в  сблъсъка на мнения, екипът на Uniconbg търси истината. Затова и много читатели на най -младата бургаска медия се доверяват на безпристрастно поднесената информация. Екипите на медията предават на живо от горещата точка на събитията случващото се в Бургас и страната.

Скандалните разкрития на Uniconbgпредизвикаха широка дискусия за средата, в която живеем

В съвременните медии пулсира динамиката на времето и развитието. В нейния контекст ,те преживяват една своеобразна еволюция по отношение на съдържание, жанр, стилистика и значение. Предметът на работата ни е да открием мястото на Uniconbg във все по-развиващите се медийни пространства, в които реално и виртуално съжителстват и се конкурират новините.

С благодарности за доверието - екип на Uniconbg