Месечна Томбола-Млад Журналист

 

Начало на кампанията 01.08.2017г край 31.08.2017 награждаване 01.09.2017г

Уважаеми читатели ,очакваме вашите сигнали и материали от мястото на събитието,които ще бъдат публикувани в раздела "Вашия Сигнал"- след преглед и одобрение от нашите редактори, за което ще бъдете уведомени на посочен от вас телефон или ел.поща. Броят на материалите е неограничен. Можете да изпращате снимки, видео, информация, сигнали. Готови сме и на лични срещи, ако това е необходимо.  Бъдете репортери, бъдете будни граждани. Заедно можем да променим събитията и процесите. С общи усилия и ваша помощ.

Най четеният сигнал или материал за м.Август - подателят му ще бъде награден със смарт часовник.  Очакваме вашите снимки, видеа  или  материали от точката на събитието на 

signaluniconbg@gmail.com

Моля подавайте в материалите "Име Фамилия" , "Последните четири цифри от документ за самоличност"  и "телефон" (същите няма да бъдат публикувани в сайта) -за връзка с наш редактор, който ще се свърже с вас при публикуване на вашия материал и при класиране на 1-во място.

Mykronoz ZeWatch 3

Резултатите ще се проверяват в присъствието на нотариус  в профила на www.uniconbg.com  на analytics.google.com,  които ще бъдат публикувани в нашия сайт.

Награждаването ще бъде публикувано на страницата ни "Вашия Сигнал"

Пожелавам ви успех.