Вижте снимки на Симона секунди след разстрела /18+/
  • 4
  • 4
  • 6
  • 1
  • 6
  • 0
  • 2
  • 0

Вижте снимки на Симона секунди след разстрела /18+/

22-годишната Симона Тодорова е закъсняла за срещата си с Коста Николов - Миджурина, но не достатъчно. Собственикът на верига казина бе разстрелян преди седмица в Слънчев бряг, а убиецът рани тежко в главата и самата Симона. Момичето е в болницата в Бургас, където лекарите се борят за живота й. Вчера тя бе изведена от медикаментозната кома, в която прекара последните дни, но състоянието й продължава да е критично, пише trafficnews.bg и публикува шокиращи снимки от първите секунди след покушението.

Във фаталната вечер Коста Николов чакал Симона с лимузината си пред комплекс "Сън вилидж" в курорта. На задната седалка пътували мъж и жена, приятели на Миджурина. Четиримата имали резервация за вечеря в луксозен ресторант в комплекса. Симона закъсняла около 20 минути, а Николов изчаквал отвън на аварийни. В това време килърът се приближил до автомобила и изпразнил пълнителя на пистолета си през отворения прозорец. В същото време се появила Симона, която станала свидетел на екзекуцията. Тя видяла мъжа, който стрелял по Коста и започнала да го моли, "Не, моля те, недей". Тогава мъжът се обърнал и стрелял в главата й. Пронизал я е в областта на лявото слепоочие.

Момичето се свлякло в локва кръв и загубило съзнание. "Ако килърът не беше видял, сега и ние щяхме да сме мъртви, категорични са мъжът и жената от задната седалка. Той успял да запази хладнокръвие и се обадил ан 112. Убиецът, Михаил Станчев /37/ г., бе задържан няколко часа след убийството преди ГКПП Лесово. Той пътувал с колата си към границата, като в него са открити оръжието на престъплението и международния му паспорт. Пред съда, когато бе гледана мярката му за неотклонение, Станчев заяви, че е щял да се предаде на границата, но съдията не се смили към него и го остави в ареста.

Близки на хазартния бос не вярват, че мотивът за престъплението е ревност и смятат, че е поръчан от свои конкуренти. Коста е бил разведен отдавна, работел почтено и нямал проблеми с другите големи играчи в бизнеса с хазарт. На този етап обаче криминалистите работят основно по версията "убийство и опит за убийство от ревност".

 picasion.com

Коментари

Ванеса

8 юни, 2018 9:17

Ей, какви са тези снимки! Малко уважение и човечност към близките на момичето! Жълтурииииии ! Безкрупулни драскачи!

Отговори

Тото Тотев

8 юни, 2018 9:10

Що да болен мозък е този, който е публикувал тези снимки в интернет? Имате ли капчица човечност или сте някакви роботи, гонейки жълтите стотинки за медийна слава? Не мислите ли, че трябва да затворите този нещастен сайт?

Отговори