Всякакви надежди за Великия Шумахер приключиха
  • 0
  • 0
  • 14
  • 1
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0

Всякакви надежди за Великия Шумахер приключиха

Това съобщи известният неврохирург Колин Шийф. Той е специалист по мозъчни травми и е един от най-признатите и уважавани лекари в целия свят. Именно Шийф е прегледал Шумахер наскоро и за жалост е отнел всякаква надежда на роднините му.

 

След обстойния преглед и всички заключения, които изследванията на Шуми са дали през последните месеци, специалистът е категоричен – оправяне няма.

Оказа се, че Михаел Шумахер никога няма да се подобри, защото травмите му са неспасяеми. Да, той продължава да бъде поддържан с животоспасяващи лекарства и апаратури, но те просто ще удължат чисто физическия му престой на земята.

“Не искам да го казвам и повярвайте, че това е най-тежкото нещо, което съм изричал от доста време насам. Но той няма да се възстанови. В момента може да се изразява единствено с мигане на очи и леки гримаси. Така разбирате дали му е удобно и дали нещо го боли.

Ако обаче му зададете конкретен въпрос, няма да получите отговор. Не е ясно и дали помни живота си и хората от семейството си напълно. Михаел много отдавна е изгубил мускулите си и няма как да ги върне обратно. Дори и да стане чудо и след години да може да се говори с него, това няма да е той. Няма да е същият Шумахер”, обяснява д-р Колин Шийф.

Новината покруси милиони хора, които се молеха години наред за спасението и възстановяването на любимеца си. Припомняме, че Шумахер падна на ски писта във Франция и удари фатално главата си в камък.

“Един камък е имало на тази писта, на която ходят само милионери и звезди. Там всичко е проверено и изпипано до най-малката подробност. Но ето, че може би просто така е трябвало да стане. Цял живот се опази от бесните скорости на Формула 1, а се удари на пистата”, коментират в интернет пространството.picasion.com

Коментари

кирил

8 юни, 2018 12:33

просто за негово и на близките добро трябва даги изключат стига толкова мъка дори дасе оправи леко какво тази зведа легенда такали даго запомним с панперси и лъжичка даго хранят нека даго запомним какъвто беше просто станаха много години и мозъкът му е напълно абдикирал

Отговори