Звездният ни рожденик днес: Бойко Борисов на 59! Кой е той?
  • 0
  • 0
  • 1
  • 2
  • 0
  • 0
  • 0
  • 2

Звездният ни рожденик днес: Бойко Борисов на 59! Кой е той?

Бойко Борисов извървя пътя от пожарникар до премиер на България за трети път. Лидерът на ГЕРБ мина и през кметския стол като градоначалник на София. Той е държавникът който спечели премиерски мандат след като вече беше управлявал и то два пъти. Такова чудо България не помни.

Днес е рожденик и става на 59 години. Един мъж както се казва в разцвета на силите си. Биографията му не е нищо особено. Всеки е чувал за момчето от Банкя което закусвало филии с мас. Както и за любовта му към футбола и за скъсаните му обувки, с които ритал топката.

Добре е, че детето все още живее във възрастния мъж. Всички си спомнят как като хлапе се сърдеше когато противниците се ровеха в миналото му. И как се оправдаваше на прост и разбираем език. Какъвто народа най-обича да чува.

Едва ли има човек който да не се усмихне когато се сети как Бойко ловеше престъпници с черен шлифер и каубойска шапка. А после съда ги пускаше. Репортерки се натискаха да пипнат бицепса му, който бе твърд като камък. Един политик от съвършено нов тип. За който казват, че дори Берлускони се е впечатлил от ширината на гърба му. Путин пък получи дар от Борисов каракачанска овчарка.

Премиерът ни съветваше да похапваме дюнери. За да сме приятели с ислямския свят. А в същото време караше хората да раждат повече деца. Като от време на времеги хокаше, че са създадени от лош материал.

Премиерът управляваше държавата с мобилен телефон в ръката. Сменяше министри като носни кърпички. Но пък като почна да строи и да реже ленти спиране нямаше.

Бойко Борисов остана самотен в къщата си Банкя. Както сам се изрази „като куче”. За да се опази от ония, които все нещо искаха от него. Затова пък дъщеря му го дари с внуче. Което няма спор, че е най-голямото щастие на света.Коментари

Станински

13 юни, 2018 20:25

Интересно , кой е авторът на тая боза , възхваляваща една доказана мутра !? Защо не се е подписал, страх ли го е , или нещо друго !

Отговори

MaTPoCa

13 юни, 2018 8:55

Мутрата, разсипала България...

Отговори