Травестити подпалиха жилищна сграда в София след секс оргия
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0

Травестити подпалиха жилищна сграда в София след секс оргия

Травестити подпалиха жилищна сграда на централната столична улица "Позитано" до абонатната станция на блока в съседство многопрофилната болница и само на 50 метра от СДВР. Инцидентът е станал в събота, 16 юни, около 1.00 часа през нощта. Обитателите на блока са били събудени от гъст зловонен дим и са повикали пожарната, която се е озовала за броени минути и е предотвратила страшна трагедия, съпътствана с взрив и човешки жертви.

За това сигнализира пред ПИК TV общинският съветник Николай Николов, избран с преференции от листата на БСП, който също живее близо до ул. "Позитано".

Според Николов травеститите са принудили хората от квартала да превърнат домовете си в крепости с метални врати и решетки. Самият той дълго време е заварвал травестити да обслужват клииенти във входа на своя блок, от който чистачката всяка сутрин ччистела използвани презервативи и спринцовки. Същата била картината и по катерушките и пясъчниците в съседната градинка, където денем играят деца.

След безбройни жалби на хората от квартала травеститите се нанесли в свободните помещения на жилищната сграда на ул. "Позитано" 11 А, които се намират на приземния етаж, а в подземния си направили истински бардак, където могат да бъдат намерени перуки и други атрибути за секс оргии. Никой от органите на реда обаче не дръзва да разгони бардака на травеститите, които необезпокоявани се подвизават в близост до Министерството на земеделието от 15 години. Николов дори е засичал полицаите да си говорят с тях в късните доби, когато излизат на лов за клиенти.

Хората от офисите на приземните етажи срещу подпалената сграда пък се оплакват от психично болен мъж, който също обитава едно от двете съседни помещения и тероризира всички наоколо, като им заявава, че е купил сградите, на които те са собственици и дори влиза в разправа с тях. Той обаче дори използва някои от служителите в офисите за дребни услуги, както стана ясно от разказа им пред ПИК TV.

За психическите проблеми на този човек свидетелства и медицинската експертиза, която собственоръчно разлепил на преградата пред помещенията, в които се е самонастанил и очевидно дели с травеститите.

Вече пети ден след пожара следите от палежа са непокътнати, в сградата към улицата зее страховита зловонна дупка с обгорели предмети и висящи жици точно пред абонатната станция на блока. Никой не си прави труда да разчисти кошмарното помещение, а хората бързат да затварят вратите и прозорците си още по светло, преди травеститите да са развихрили оргииите си и преди психично болният обитател на приземния етаж да е предприел някакви действия спрямо тях.

Вижте подробности за ужаса на столичната ул. "Позитано" от разказа на общинския съветник Николай Николов, който е и член на комисията по обществен ред и като такъв смята да постави остро въпроса пред колегите си още на първото заседание. Какво и от мнението на две представителки на един от офисите срещу обгорялата сграда, които се съгласиха да говорят пред камерата ни.Коментари