Кой е Иван Пишиев от групата на Димитър Желязков ?
  • 2
  • 0
  • 0
  • 0
  • 1
  • 1
  • 0
  • 0

Кой е Иван Пишиев от групата на Димитър Желязков ?

Иван  Пишиев не за първи път попада в полезрението на МВР. Той е лежал в затвор 8 години за наркотици и организатор на престъпна дейност.Минал е през  Бургаски,Софийски и накрая в Старазагорски затвор . Интересен факт е ,че в Стара Загора става личен шофьор на директора на зандана.За това се изискват доста заслуги.Отделно е задържан за рекет и побой на погребални агенти.
В момента специализираният наказателен съд реши да остави в ареста с постоянна мярка „задържане под стража” бургаските знакови фигури от ъндърграунда Йордан Въчев – Ларша, Радослав Николов, по прякор Рачо, Венцислав Христов-Лавацата, Иван Пишиев и Иван Найденов.

И петимата са обвинени за участие в организирана престъпна група за палежи, рекет, побои, изнудване и наркотици, за чийто лидер е сочен Димитър Желязков-Очите.След като излиза от затвора,приятелят му Йордан Въчев го приютява в погребалните фирми "Гея" и "Тишина".Пет години Иван Пишиев се води ,че работи във фирмата на Румяна Черкезова като траурен агент,въпреки,че не се явява с дни на работа.Спрямо  Румяна проявява психически и физически тормоз.Заплашва я с  обезобравяне на лицето,с чупене на крайници и изхвърляне от фирмата.Няколко пъти  чупи техниката в офиса,разбива и катафалките и по този начин от страх тя му заплаща услуги,като носене и санитарна обработка на покойници,без да е присъствал на погребение.Терорът продължава,години,при Румяна никой нормален човек не се задържа на работа от страх.Последно при нея работи Теодора Стамболиева,младо и възпитано момиче,което продава цветя е ударена по жесток начин от Иван Пишиев по лицето затова, че не желае да излезе навън от офиса,за да не присъства на ударите на Иван,които нанася на Румяназащото го е обхванало отново нервен изблик.. Това се случва на 06 03 2017год.След,като Иван Пишиев нанася удар с цялата си длан в лицето на Теодора,Румяна добива смелост и решава заедно с Теодора да подадат жалба в полицията.


"Този човек  искаше да разбие семейството ми.Всеки ден имаше психически и физически тормоз. Хиляди пъти ме е заплашвал,че ще ми се случат страшни неща. В един момент имах страх за живота си.След последния побой,до последно ще искам той да си получи заслуженото"-предишно интервю на Румяна Черкезова дадено пред нашата медия.picasion.com

Коментари