Шофьор на рейс или търсач на силни усещания джигит /Видео/
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0

Шофьор на рейс или търсач на силни усещания джигит /Видео/

Автобус се движи с бясна скорост по пътя между Пазарджик и Пловдив. Трасето е едно от най-рисковите, съответно на него е отбелязан силен интензитет на пътнотранспортните произшествия. Това обаче никак не влияе върху действията на шофьорите, които често пренебрегват ограничението от 90 километра в час. Именно такъв е случая на водач на туристически автобус на фирма "Виа Орбита", който се движи с висока скорост и предприема рискови маневри, пише trafficnews.bg.

"Карах с около 10 километра повече от ограничението, когато започна да ме застига автобусът. С пресветване къси-дълги започна да ме притиска плътно в дясно, дори малко извън платното. При наличието на кола в насрещното, автобусът ме изпревари, като ме принуди да намаля значително рязко скоростта си, както и тази на колите в насрещното платно.

Самият момент на изпреварване не можех да заснема понеже не знаех, че ще се случи...", пише шофьорът в социалните мрежи. След това той натиснал педала, за да застигне автобуса и да заснеме скоростта му на движение, която на моменти достига 120-130. "Катастрофите никога няма да намалеят при наличието на такива индивиди (шофьори)", пише още шофьорът.

 picasion.com

Коментари

В каква държава живеем?

6 ное, 2018 11:23

Много жалко за нас и за държавата ни, в която гледаме и възпитаваме децата си, че такива "драскачи" пишат и хвърлят безпочвени обвинения и трупат "слава" и "дивиденти" на чужд гръб! Един журналист трябва да има в речника си и други думи освен " шпори", а да не говорим за " интелигентната" музика, която се слуша в колата. Защо говориш, снимаш и караш едновременно? Защо не отидеш пред Народното събряние, където са майките на децата с увреждания, за да пишеш за истинските проблеми, които са там???

Отговори

Справедливост

5 ное, 2018 11:32

И аз това се питам : Как шофира и снима едновременно, това са потенциалните създатели на катастрофите, като този индивид, който се мъчи да се прави на интересен. Преди да прави фалшиви драми и постановки, нека някой да му обясни на това момченце, мамин глезльо, че туристическите автобуси имат ограничители и не могат да вдигнат повече от 102 км. Ама... Шарен свят, папагали много

Отговори

Няма значеие

4 ное, 2018 22:32

А този които снимал как кара с такава скорост и снима с телефон.Защо когато е зад автобуса не снима скороста а когадо е далеч и има възможност да вдига по висока скорост тогава снима.

Отговори