Видовете бургазлии, класифицирани според комплексите, в които живеят
  • 18
  • 50
  • 2
  • 6
  • 4
  • 0
  • 0
  • 13

Видовете бургазлии, класифицирани според комплексите, в които живеят

Бургас е разделен на няколко основни жилищни комплекси,всеки от който има важна икономическа функция. Техните жители имат своите особености и спокойно всеки един комплекс и неговите обитатели са различен вид бургазлии.

СЛАВЕЙКОВ
жк.“Славейков“ известен и като Слабейката е родното място на много бургаски батки и маняци. Средният брой на населението там е към 75 000 и се дели на пенсии или „луди лица“. Комплексът се намира най-близко до ядрения комбинат „Нефтозавода“. Абсолютно задължително е носенето на качулка след 19:30,защото иначе има голям шанс да ви джобят.Славейков е разделен на няколко махали СЛАВЕЙКОФ, СЛАБЕЙКОВ, Димчова махала и останала част на СЛАВЕЙКОВ.След 22:00 не си помисляите да ходите към СлавейкоФ.Опасно е!Може да не се върнете. В Славейков сички са машини и файтъри – само мили хора с палки в джобовете.АДИДАСА с него и невъзможното е нищо.Ако някои ви пита чук нещо(искаш ли масе) и ако тва е в близост до Страшника (слабейков) по-добре откажете ,защото ще бъдете кораво запален или ще получи набрана треба от детската градина.По-добре не ходете на кафе Cameo (славейкоф)а по тъмно дори не си го помисляйте.Ще бъдете джобен от АДИДАС маняци.

ЗОРНИЦА
жк.“Зорница“ е близо до жк.“Изгрев“ и никой си няма идея защо са ги разделили. Спекулира се,че причината е в расова вражда между Голямата Рижа и Дъндито. Комплексът е известен с бизнес с наркотици,крадени коли,проститутки,рекет и други важни за икономиката на града дейности. Известен факт е,че всички момичета над 12 години са вече „мутреси“ и са се шибали с целия комплекс.

ИЗГРЕВ
Същото като за жк.“Зорница“. Никой,дори и леките маняци,не знаят защо има два комплекса,като заемат една и съща територия.Това е тъй нар. квартал на „нацепените батки“. Всеки див бесен селянин в Бургас произхожда от „Изгрев“ или е пряко свързан с него.Субектите от изгрев отговарят на следното описание:1) АНЦУГ „АДИДАС“-просто ЗАДЪЛЖИТЕЛНО!- Признак за висота в йерархията. 2) В тялото им тече повече хап,отколкото кръв. 3)Биха ви убили за 5лв 4) на светофара ще ги познаете по евтините коли облепени с ефектни надписи „СПАРКО“ „МОМО“ „ХОНДА“ и тем подобни,както и скоростта,следвана от миризма на изгорели гуми с които карат и зиме и лете също ще ви впечатлят.Абе интересен квартал,все пак родното място на култовите „РИЖИ“
Реклама

ЦЕНТЪРА
жк. „Центъра“ е важното място на Бургас и всички искат да идват тук. Маняците се събират на сборна гара „Часовника“,а emo и скейтърите се събират на сборна гара „Альошата“,известна още като „Паметника“. „Центъра“ служи само за ходене на яките фешън кафета. През него минават двете главни улици на града. „Центъра“ е единственото място в Бургас,където новодошлите имат шанс да оцелеят.Но има и някои извънредни ситуации, когато можете да изпаднете в смъртна опасност случайно ако РИЖИТЕ започнат гангстерска война за надмощие и някои от тяхните конкуренти извадят огнестрелно оръжие и започнат да стрелят посред бял ден.

ЛАЗУР
жк.“Лазур“ или още наречен „Лудницата“ е мястото,където се събират всички психично болни. Комплексът е разположен до морето,за да може всички перковци да се самоубият лесно.

БРАТЯ МИЛАДИНОВИ
Малък квартал с най-скъпите жилища в града, в който противно на логиката всеки втори(за лицата под 30 години всеки първи) е част от криминалния контингент. Към настоящия момент населението е силно редуцирано, поради предислоцирането на големи групи младежи от комплекса към находящите се в други части на града Следствен арест и Бургаски затвор.

МЕДЕН РУДНИК
жк.“Меден рудник“ е само за хора с level 123041251 и нагоре. Обитаван е от тъмните сили. Там всички са зомбита. Комплексът е свързан само с един автобус(211) или както му викат повечето маняци „Двеста и осъзнай се“,който пътува между измеренията преди да ви остави там. НЯМАТЕ РАБОТА ТАМ! Не ходете там! Ще умрете.Зоните в Меден Рудник са две : селото и комплекса като и двете са еднакво опасни..НЕ ХОДЕТЕ ТАМ…видите ли човек с АДИДАС късно е ,вече ви е видял, НЕ го гледайте в очите(Гледайте го в очите)в сила е принципа „Защо си с шапка,Защо си без шапка“…не бягайте по-лошо става…реплики от вида (АЗ ПОЗНАВАМ….)не вършат работа…не се качвайте на тамошните машини на времето наречени тролеи – вероятността да останете живи е по-голяма сред батките отколкото в това превозно средство.НЕ сте ли от Меден Рудник не ходете на дискотека „ФЛИРТ“..дори и с хладно оръжие…защото всички там са нинджи.Поради тези особености,кварталът е с визов режим,като визите се отпускат от Общината,която се намира до „Часовника“. И въпреки всичко…сигурни ли сте,че искате да отиде там?

ВЪЗРАЖДАНЕ
По-известен като „Италианската махала“ , предимно живеят хора с „чист“ бизнес, ако ви трябва какъвто и да е вид наркотик там е мястото. Всеки втори човек по улиците там е дилър. В махалата заведения няма, там всички са затворени по къщите си и не смеят да излязат…само в центъра и то с такси или кола. Единственото завдение е „Колоните“ – ходете само по светло. И незабравяйте там местата за паркиране са кът, не паркирайте защото …..Коментари