Безобразие! Служители на Бензиностанция OMV се подиграват с клиентите си + искано право на отговор от OMV
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0

Безобразие! Служители на Бензиностанция OMV се подиграват с клиентите си + искано право на отговор от OMV

На редакционната поща получихме сигнал от наш читател, който алармира за куриозна ситуация на АМ Тракия.

Преди няколко дни човекът се прибира от Македония и пътува към Бургас по магистралата. Спира да зареди автомобила си на бензиностанция OMV около Чирпан. Има клиентска карта за тази верига бензиностанции.

Въпросната бензиностанция е с невероятно работно време до 23 и 30 часа. Не до тук обаче приключва проблема. Клиентът влиза в обекта около 23 и 15 часа , но служителка на OMV му обяснява, че са приключили работа и той няма да бъде обслужен.


Следващата бензиностанция на веригата OMV се намира само на 113 км. около Ямбол. Сериозно задаваме въпроса - Това нормално ли е? Бензиностанция на най-оживената магистрала да работи до 23 и 30 часа /повечето са денонощни/, на всичкото отгоре да не спазват работното време. Може би служителите са бързали да си тръгнат, а управителя си затваря очите. Що за подигравка е това ? Нима за тях разстоянието от 113км до следващата OMV бензиностанция е нищо?

 

Нека ръководството на OMV си направи проверка и обърне сериозно внимание на персонала , който назначава.

Стига вече с подигравките ,живеем в Европа и сме туристическа дестинация.

================================================================================================================================

Публикуваме правото на отговор от страна на OMV, без редакторска намеса.


"Във връзка със случая на бензиностанция OMV Оризово на 19 юли 2017 г. и оплакването, за което сте публикували информация на Вашия уебсайт, изпращам становището на OMV България:

След направена проверка и преглед на записите от камерите на бензиностанцията OMV Оризово на 19 юли 2017 г., установихме, че в 23:30 ч., когато клиентът е пристигнал на обекта, тъкмо е започнала регулярната процедура по „затваряне на ден“ на обекта, поради което касите и колонките временно са преустановили работа. Това е задължителна процедура съгласно българските закони и представлява отпечатването на пълен дневен финансов отчет на всички регистрирани продажби от търговския обект през съответния ден и записване на определени данни в данъчния терминал, който служи за предаване на данните към НАП по дистанционна връзка чрез използване на преносна мрежа на мобилен оператор. Това се случва в периода 23:30 - 00:00 часа и процесът отнема няколко минути. Всички клиенти на компанията, които присъстват на територията на обектите своевременно се уведомяват и са помолени любезно да изчакат. OMV България стриктно спазва всички законови изисквания, норми и стандарти и се извинява в случай на причинено неудобство.
В случай, че държите да качите отново публикуваната вчера статия на сайта си, молим любезно да отразите позицията на OMV България по случая."

=================================================================================================================================

Статията беше спряна временно именно заради желанието на ръководството на OMV да получи право на отговор, както и да се уточни фактическата ситуация около скандалния случай.

В един момент по време на разговорите от компанията се опитаха да окажат натиск върху медията статията да бъде премахната напълно, което не кореспондира по никакъв начин със свободното слово и правото на всеки да изразява своята позиция.Въпреки всичко "OMV България" не представи снимка в която да е видно че клиентът е влязъл в 23:30 с което да опровергае сигналът, че влизането в бензиностанцията е в работно време а именно 23:15ч.

Ние държим да заявим, че сме напълно независима медия, която отразява обективно събитията. Това важи в пълна сила и за сигналите от наши читатели. Тях приемаме, като знак на доверие и ще продължим да спазваме тези принципи. Всеки един опит за намеса в редакционната политика ще бъде обречен на пълен провал.

Uniconbg.com ще продължи да бъде в услуга на своите читатели и ще е обществен коректив.Заради това и публикуваме статията отново.

автор: Иван ГеоргиевКоментари

Georgi

22 ное, 2019 20:44

Некадарната служителка МАГДАЛЕНА ЙОРДАНОВА

Отговори

Georgi

22 ное, 2019 20:41

Ще плуя навсякаде омv в русе в чародейка че нестава нищо от вас с такива нагли и неграмотни замесник управители който са роднински враски с управителя на сащаща бензиностанция некадарници такива

Отговори

Georgi

22 ное, 2019 20:37

Пълни неграмоцници са служителите на омv в русе даже овцата е замесник управител в русе в чародейка омv неграмотната овца не познава буквите че и нагла тази неграмотна овца ми излезе златна винетката

Отговори