Добри Митов: Лудогорец не е непобедим!
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0

Добри Митов: Лудогорец не е непобедим!

Отборът на ЦСКА-София ще получи психологическо предимство в битката за титлата при евентуална победа срещу Лудогорец утре, заяви треньорът Добромир Митов на пресконференция. На брифинга бяха и неговите консултанти Люпко Петрович и Димитър Пенев.

Срещата е утре от 20.15 часа на стадион "Българска армия", а при успех "червените" ще се изравнят с Лудогорец по точки на върха три кръга преди края.

"Ако спечелим този мач, ще имаме психологическо предимство до края на първенството, което се надявам да ни помогне да спечелим титлата. Осъзнаваме важността на мача, говорихме с футболистите и те са наясно какво трябва да свършат на терена. Тиаго е излючително важен за нашия състав и жалко, че получи този картон срещу Черно море и няма да играе. Но имаме достойни негови заместници, които мисля, че ще се справят. Домакинството е предимство за нас. Знаем какъв отбор е Лудогорец, но не са непобедими. Вкъщи и стените помагат. Вярваме в момчетата и нашата вярна публика, която ще дойде да ни подкрепи", заяви Митов.


"Решението за състава го взимаме тримата - коментираме и преценяваме кое ще бъде най-добре за отбора. Медицинският щаб прави всичко възможно да възстанови Бодуров на 100 процента", коментира още временният наставник.

Люпко Петрович вярва, че ЦСКА-София има качества да победи Лудогорец и да се пребори за титлата.

"Скамейката и на Левски, и на ЦСКА е като електрически стол. Няма разлика. За контузените - питайте доктора, ние не сме доктори. 4-5 играчи липсват. Очакваме труден мач. Лудогорец седем пъти е шампион на България. Четири кръга преди края ЦСКА има шансове да стане шампион. Това не е било досега. Лудогорец си осигуряваше титлата 5-6-7 кръга преди края. Това е крачка напред.Всеки трябва да даде всичко от себе си. ЦСКА е голям клуб. Работил съм и в Левски, който също е голям клуб, както и в над 20 клуба в целия свят. Аз съм професионалист", коментира сърбинът.
 
Димитър Пенев заяви, че домакинството дава предимство на "червените".

"Всеки футболист иска да спечели такъв мач и да се даде 100-процентова заявка, че ЦСКА иска да стане шампион. Домакинството винаги е предимство. Познаваш терена, публиката те подкрепя. Заради тази публика и заради нас, ръководството, футболистите са задължени да вземат този мач", каза Пенев.

 

Кеворк Дадурянpicasion.com

Коментари