Ето ги агресивните роми- гратисчии във влака /ексклузивно видео/
  • 15
  • 5
  • 7
  • 6
  • 3
  • 0
  • 5
  • 32

Ето ги агресивните роми- гратисчии във влака /ексклузивно видео/

Общественото негодувание след днешния случай на агресивни и безпардонни действия от една смугла двойка във влака, набира скорост. Тя, която е събирателен образ на много други навярно гратисчии. Които изобщо не ги интересува има ли жени и деца или напротив. Друг е въпроса къде е транспортна полиция която да бъде в защита на нормалните клиенти на БДЖ. Та, служител на железницата и пътници станаха обект на агресия от страна от двама пътуващи, които са се качили на влака без билети. Това е станало във влака от Пловдив за град Септември. Повод за скандала, който прераства в откровени заплахи към служителя на БДЖ и другите хора във влака, е въпрос към нередовните пътници имат ли пари, за да си купят билет и защо не са го направили преди да се качат. Билетчето струва 2 лв./двете видеа са най- долу/.

"Кой си ти, бе, ще отворя прозореца. Само един път ще те ..., да знаеш" -  заплашва нердовният пътник кондуктора на БДЖ. 

Агресорът твърди, че го притесняват, питайки го има ли пари за билет (всъщност няма проблем да си купи билет и от влака, стига да иска - това бе въведено от години заради множеството необслужвани спирки, б.р.).

А в своя защита кондукторът обяснява на другите хора във вагона, че и преди е имало проблем с тези пътници. "Ония път беше същият и помни, че го следя", казва той.

"Внимавай с кой си имаш работа. Боклук, ще ме следи той мене...", продължават обидите на нередовния пътник, въпреки предупрежденията, че ще бъде извикана полиция. Той дори прави опит да замахне да удари служителя на държавната железница. 

Към заплахите му приглася и неговата спътница: "Нали за това е жената тука, за да ни даде билетчета..."

След като в крайна сметка си купуват билети, агресията на двамата се пренася към останалите пътници във влака. 

"Защото са българи и мълчете. Тука всеки си прави, какво си иска. Без да правим нищо сме виновни.", заявява силно възмутена жената, която са накарали да си купи билет. 

А върху нея мъжът отправя поредни заплахи: "Ще ви вадя един по един от прозореца, знаеш ли тая работа..."

Един от пътниците прави опит да ги успокои и ги моли да си седнат по местата. Но двамата стават още по агресивни. "Аз ще си пътувам нормално, обаче ти да си млъкнеш", отвръща жената.

"Ама, ти си никоя, нали. Повече няма да говориш, щото ще стане лошо...", продължава агресивната пътничка, като се приближава на сантиметри от дамата, която е направила забележка за поведението. "Много неща ще ти направя", добавя първата като поглежда с подкрепа своя спътник.

В следващия момент друг пътник се опитва да внесе спокойствие във вагона, но и той е нападнат от агресивния мъж.

Авторката на видеото разказва, че във вагона са се возили и деца, които са се разстроили от станалото. 

Ако се съди по реакциите в социалните мрежи, на хората им е известна двойката, която редовно пътува без билет - казва се дори от кое село и на кой влак се вози.

"И двамата ги познавам. Тоз хубавец навсякъде се държи така нагло и заплашва хората. Добър познайник на полицията, но без последствия...", гласи друг от коментарите.

 

 

Кеворк Дадурян Коментари

Аз

12 юни, 2019 15:37

Само Тодор Живков ще управи нещата ама го няма!

Отговори

Lipp

11 юни, 2019 17:02

Скоро нещата ще се обърнат. Ще дойдат такива хора на власт, които няма да търпят това, което сега се случва. Само малко търпение и подкрепа.

Отговори

(((((((

11 юни, 2019 14:31

Mrasna dolna zgan tova sa tartei koito lejat na garba na xorata

Отговори

Дъртия

11 юни, 2019 10:36

Страха на тия орки липсва. На времето се насираха и не се обаждаха. Знаеха си мястото и не се отваряха. Старх им трябва, ама много страх!

Отговори

Благовест

11 юни, 2019 5:46

Бойко ,ти какво би направил в тази ситуация, е лош монтирал,.е да Иван ни изгони, ама ,кой ще ни върне в българия да му изпием врата, като на пиле, тогава да те питат кои си ТИ ВЕ ИЛИ МА

Отговори

!!!

10 юни, 2019 23:00

na technost!za kenefite wyw wlakowete

Отговори

Пенсионер

10 юни, 2019 23:00

Навремето имаше законност и ред, имаше права и милиция и данъкоплатците имаха права, а не само задължения да изхранват плевелите на обществото! Вчера дебел бабаит турскоговорящ показва надвластие на автогара Разград, но органи на реда липсваха... Беше около 19 часа... За какво си пишем?????

Отговори