Депутатът Ангел Исаев определено се гаври с Бургас /снимки/
  • 6
  • 7
  • 3
  • 2
  • 6
  • 1
  • 0
  • 5

Депутатът Ангел Исаев определено се гаври с Бургас /снимки/

Бургаският депутат Ангел Исаев стана широко известен със средното си образование и противоречивата си работа, откакто е постъпил в парламента преди 2 години и нещо.

Исаев е избран с преференциален вот от листата на ДПС в Бургас, най- вероятно погрешка, въпреки че той отрича. Същото мислят и от партията му, която го кара да се откаже от депутатското място. Той обаче отказва, а те го изключват. И така вече две години и нещо той е независим народен представител, но при избирането на настоящия кабинет, определено не гласува с партията на Доган.

Оттам насетне той се окачествява като фантом в парламента. Внесени законопроекти- спомени от такива, няма. Официални запитвания към министри- също няма спомен някой. Изказвания от трибуната на парламента може и да има, но запомнящи се и довели до някакъв резултат- напротив.

Изглежда Исаев е в парламента, за да оправя благосъстоянието си, да се заобикаля с "правилните хора" и посредством тях, да осигурява работа на строителната си фирма и близки до нея физически и юридически лица. Реално тя не се води на негово име вече, а на кръвна роднина. Но това не пречи да се взимат обекти. Един от тях например е този на бъдещия "Декатлон" в бургаския жк Изгрев. В широк периметър се говори, че силния човек който коли и беси на обекта е самия Исаев. Предполага се, че щом е публична личност, всичко ще бъде изпипано както трябва. Но уви, по скоро има демонстриране на някакво могъщество и безнаказаност. Едно от първите неща които се набиват на очи- при това не само днес, са видимите и невидими капани в и около обекта- с риск от злополука. Трудовата дисциплина на тружениците също не е за пример. Не само зради липсата на каски по главите и предпазни колани. Просто човек остава с впечатлението, че селекцията е правена "на юруш" от незаконните гета в Бургаско. Всъщност Исаев има опит с махалите  от времето, когато е кмет на село Рудник, станало после квартал на Бургас. Там и не само там, е сочен за любимец на смуглите живеещи на гърба на останалите. Сочен за радетел на незаконното, в угода на определена прослойка.

За обекта който се готви на известната френска компания за спортни стоки, се говори, че материалите които се използват при строителството са некачествени. На документи може би ще е обратното, но какво от това. Важното е "правилния човек" в случая Исаев, да вземе поръчката, "правилните" бачкатори да са на терен, а какво ще става по време и след завършването на специфичния иначе обект, е без значение. На него даже не се забелязват задължителните предпазни платнища. Работи се все едно не става въпрос за знаков обект на логистично и видимо място, а за личния "дворец" на Исаев в далечния квартал Рудник. После се чудим защо думата депутат се превърна в срамна. Гореизложеното е събирателен образ, но то задължава също така да има продължение.

 

 

ЮниконбгКоментари

Gonzo

14 юни, 2019 9:46

Той е наи благородня човек помога на бедните "Господ дамо помада

Отговори

Gonzo

14 юни, 2019 9:46

Той е наи благородня човек помога на бедните "Господ дамо помада

Отговори

Някой си

13 юни, 2019 16:50

Наяде се гладния циганин и прави каквото си иска

Отговори

до запознат

12 юни, 2019 22:35

Машалла на тая велика компания дето залага на тези машаллла бачкатори с тоз машаллла депудат

Отговори

13 юни, 2019 18:08

Никъде не "въздигам" неговата фирма или самия него. Просто казвам,че материалите се проверяват. Няма как чуждестранна фирма да пръска пари за голям обект без да влага контрол.

Запознат

12 юни, 2019 20:31

Само да ви кажа уважаеми "журналисти", автори на тази статия,че възложителя е голяма френска фирма,която проверява всеки един материал,вложен в обекта. Та не знам как разбрахте,че се строи с некачествени материали минавайки и снимайки само отстрани. Браво, поредната "качествена" и "проверена" информация!

Отговори

BJK

12 юни, 2019 20:29

Всички други в Парламента са минзухари,само този е идиот такали??? Моля за хора с IQ по малък от номера на маратонката си да не публикуват!!!

Отговори

BJK

12 юни, 2019 20:29

Всички други в Парламента са минзухари,само този е идиот такали??? Моля за хора с IQ по малък от номера на маратонката си да не публикуват!!!

Отговори

son4e

12 юни, 2019 19:15

dekatlon to edno ka4esvo ama ko da ti kaja

Отговори

сакса

12 юни, 2019 14:57

тоз манго джерами кой му дава власт??

Отговори

14 юни, 2019 10:19

Syperste Isaev Angel samo napred