ВИС е горд домакин на големия юбилей на Слънчев бряг! Умишлено ли го направи Ангелкова?
  • 0
  • 1
  • 1
  • 0
  • 1
  • 0
  • 0
  • 0

ВИС е горд домакин на големия юбилей на Слънчев бряг! Умишлено ли го направи Ангелкова?

Тази вечер оборотно нощно заведение- символ на шумовото замърсяване- "Бедрум" ще е горд домакин на 60- годишнината на Слънчев бряг и респективно откриването на летния сезон на място. За имидж е поканена примата на родната естрада Лили Иванова. За нейния хонорар както и за всички допълнителни екстри по юбилея в частната дискотека, не е тайна, че грижата има държавното дужество Слънчев бряг АД към Министерството на туризма. Не е трудно да се предположи, че харчовете ще бъдат за сметка предимно на данъкоплатците. Николина Ангелкова е на място и мнозина поканени и непоканени се чудят умишлено или напротив е дала "добро" за "Бедрум. При положение, че предишното лято специално то бе на сериозен "прицел" от РЗИ, МВР и тогавашния вицепремиер Валери Симеонов, който с днешна дата демонстрира пасивно поведение. 

Нещо повече. Заведението официално е собственост на бизнесмена Веселин Борисов. А той е посочван за близък до небезизвестния Радостин Бързанов- Слънцето. Той пък бе довереник на широко известни лидери на групировката ВИС от близкото минало. Неслучайно "Бедрум" се символизира именно с бившата групировка ВИС. Освен за шумово замърсяване, през миналата година конкретно, широко пространство около "Бедрум" бе обект на масови полицейски обиски за наркотици. Употребата на упойващи вещества е пословична. Включително в тази точка на татковината. Легенди се носят за създадената организация и генерираните печалби. Но въпреки всичко, Николина Ангелкова и компания заложиха на това място за големия юбилей.

Дали са налице определени симпатии, придружен с нужния лобизъм, ние няма как да знаем. А в същото време държавата има емблематична собственост с уникална плажна ивица в курорта. Терен и инфраструктура които спокойно биха приели запомнящо се събитие като това тази вечер. А освен всичко друго, оборотът за пиене и хранене щеше да се върне до голяма степен в държавната хазна. Не става въпрос за унищожения преди 20 години Летен театър, а за прословутата почивна база на Министерски съвет в най- големия ни курорт.

 

ЮниконбгКоментари

ха

12 юни, 2019 22:08

пропуснали сте ТАКИ

Отговори

шът

12 юни, 2019 21:41

нищо ново за ангелковица

Отговори