Спецченгетата направиха на пух и прах ромската махала в Ново Паничарево
  • 38
  • 2
  • 7
  • 4
  • 1
  • 1
  • 5
  • 7

Спецченгетата направиха на пух и прах ромската махала в Ново Паничарево

Специализирана акция на МВР в ромската махала на с. Ново Паничарево- Община Приморско. Арестувани са лица, които компрометират непрестанно селото и общината с действията си. Това потвърждават и бургазлии, които има вили в странджанското село. На първо време са задържани в Приморско за 24 часа. Това конкретизират запознати и уточняват, че полицейската операция е от вчера, не се е търсило показност и си има първопричина. А тя е заради нарушване на обществения ред и "избухнала" физическа саморазправа в махалата. Отзовалите се най- рано на сигнала униформени се сблъскват с арогантно поведение и дори нагласа за насилие и късане на пагони, конкретизират още осведомени. Вика се подкрепление и настава картина, присъща за американски екшън филм. Много ясно се онагледява, че дадени субекти освен права, имат и задължения. Първи според свидетели е арестуван основния подбудител Митко Янчев. Той работи в сферата на строителството. В Ново Паничарево той и не само той, са известни и с други свои деяния, които не са за подражание. По последна информация местният кмет Яна Жекова и общинския Димитър Германов държат истината да излезе наяве и който е виновен, да си получи заслуженото.

 

Кеворк ДадурянКоментари

Оня с коня

25 авг, 2019 10:59

Бой за тая нагла сган.Бой бой и това е.По татово времв глава не бадигаха сега права.Права права и ник'ви зафължения.Пой и Белене.

Отговори

Циганина

17 авг, 2019 21:00

А защо гледате само циганите ....... Вижте си Държавата

Отговори

Изненада

14 авг, 2019 1:00

Още много щте ядете лайната на ромите буклуци

Отговори

Щастливка

14 авг, 2019 0:20

Въх не думай, кметицата е сколича срещу електората си? Трудни избори идват!

Отговори

Светослав Тодоров

13 авг, 2019 22:40

Като пишете за "ромдка махала", предполагам имате предвид ЦИГАНСКА махала!? Защото това са цигани!!

Отговори

Димитрова

13 авг, 2019 22:00

Чудя се дали написалият тази глупава статия нарича себе си журналист.

Отговори

Shadow

13 авг, 2019 20:00

Последното, което бих направил е да се пресмивам на чуждото нещастие,и без да ме обвиняват в етническа нетолерантност,само ще вметна, че въпросния етнос посяга най-често на щастието(финансово и физическо) на най-онеправданите, възрастни и беззащитни хора.Беззотговорността и липсата на морал,капсулиране,продаване на гласовете,както и неприемане, на какъвто и да е обществен ангажимент са сред основните причини,за негативното отношение към масата от ромеите.Е, има и изключения, ама Бога ми, още чакам да видя ром, който си плаща данъците,а аз си ги плащам редовно повече от 25г.Оптимисти сме.Чакаме ви,скъпи сънародници. Опитайте да не се продавате,затваряте, прикривате престъпници и тарикатеете на дребно. Бъдете като нас-българчетата=бълъци????????????Въпрос:Колко от вашите родители, баби и дядовци бяха мюсюлмани преди 10.11.89г?

Отговори

Доктор Бръснар

13 авг, 2019 15:54

Мангалите разбират само от бой, грешката на Булгаристан е че ги концентрира в гета и махали, а трябва да са пръснати из градовете през блок, и да се разкарат от селата.

Отговори

13 авг, 2019 23:38

Няма как да стане това доктор олигофрен

Ангелова

13 авг, 2019 12:23

А що не пишете за качулките дето ги пребиха и им изплашиха децата даи боже който се радва същото да го сполети ей така да му е весело

Отговори

13 авг, 2019 17:42

Дано всеки който се присмива на това даму се случи същото дано и във вашите къщи да влязат маскираните и да ви пребият до смърт както направиха с тях и оплашиха цялото село

Елена А

13 авг, 2019 8:21

Ей такива новини искам всеки ден ! Оправят ми деня !

Отговори

Колето

12 авг, 2019 21:12

тотално изриване се иска там а не половинчати работи

Отговори

Доктор Гьобелс

12 авг, 2019 19:49

Добра работа. Браво. Мангала само от як кютек разбира.

Отговори