Празнува родната лечителка, която цери и доктори
  • 1
  • 2
  • 0
  • 0
  • 0
  • 1
  • 0
  • 0

Празнува родната лечителка, която цери и доктори

Обичания и можещ лечител от шуменското село Градище Тодорка Петрова има повод да почерпи най- близките си днес. Закръгля 60+ 5 години. Нашата информация е, че почти няма време да обърне внимание на себе си и семейството си. Понеже има пациенти, включително по това време на годината когато вирусите не поразяват чак толкова. Да ама не и в пълна сила се разиграва сериала "Доктор Куин лечителката" в сегашно време- с наша героиня, която обаче не е доктор. Професията й е съвсем друга. Нещо повече- доктори ходят при нея. Тя е човека щом става въпрос за заболеваемост в областта на ушите, носа и гърлата. И всичко това в комбинация с висока температура. А стигне ли се и до тежка ангина, леля Тодорка е алтернативата на фармацията и медицината. Наши читатели посочват с удивление, че буквално на тумби от цялата страна, чакат пред къщата й малки и големи нерядко. За кратък сеанс с гарантиран ефект, при това без ценоразписи и уговорки. Лечителката от шуменското село Градище, лекува с ефект болести на сливиците и в периметъра около тях! Както вече сме писали преди, тя не иска нещо конкретно насреща от пациентите си. Оставя ги те сами да преценят трябва ли, колко и какво точно да й дадат на изпроводяк.

През златните й ръце са минали много хора, всички са били излекувани. Тайната й е в дърпането на уши. По много интересен начин го прави на специално място с пръстите на едната ръка, а с другата, чисти евстахиевите тръби между ушите и сливиците. С редуване на двете страни на тялото. Ангина и гнойна такава могат да бъдат заличени буквално за минути. Такъв е случаят преди време с 6- месечно бебе от Бургас преди години. За радост семейството е гостувало в Шумен и скорострелно е било докарано с гърч заради температура. Било оправено от лечителката за около 2 минути. Дори доказани специалисти с лекарски стаж са ползвали услугите на Тодорка Петрова.

Наскоро дори е имало такъв случай, когато доктор с температура е посетил леля Тодорка. В началото въпросният господин опитал да се прикрие кой е, но когато извадил портфейла си, за да даде все пак нещо на жената, от него паднал баджът му с клиниката, в която работи. Тодорка от Градище по принцип не е харесвана от фармацевтичните босове, тъй като им взима хляба. Дарбата и се предава по наследствен път, а заради прекомерната и ангажираност в обществена полза, домакинството нерядко се върти от съпругът й Петър.

"Лечението на Тодорка е базирано изцяло на алтернативната медицина. Тя ползва познанието си за човешкото тяло и нищо друго. Това, което прави, е наместване на сливиците в гнездата им, с чистене на евстахиевите тръби от гнойта и бацилите. Затова дърпа ушите и след това се чува едно пукане. Винаги можете директно да посетите село Градище. Тя не иска пари, защото счита, че Бог ще й вземе дарбата, ако я направи на бизнес" споделя известен общественик, който е бил буквално наплашен от лекарите с тежка диагноза и настоявания за операция.

 

 

Кеворк ДадурянКоментари

Галя Накова

13 авг, 2019 17:58

Здрава и Честита! Мила, сърдечна и обичлива е кака Дори. Ще я носим в сърцата си за добротата и човечността с нашата дъщеря която лекува в една дъждовна и студена вечер. Обичаме те!

Отговори