Екшън в Кумлука заради потресаваща постъпка на смугъл /снимки/
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0

Екшън в Кумлука заради потресаваща постъпка на смугъл /снимки/

"Симуланти за дузпа"! Така са известни онези роми които в последния момент се хвърлят пред колите и щом биват блъснати, се изправят и искат обезщетение. Ако пък наистина са ударени, отстрани изкача тумбата за линч. Такъв изглежда е случая разиграл се преди минути в кв. Победа на главната улица. Смугъл се появява от нищото и прави т. нар. лястовица на футболен език пред гумите на водач. Последният успява да предотврати фатален сблъсък и слиза от купето да иска обяснение що за дивотия му се спретва. При това на път който не е само квартален. Това споделят свидетели и конкретизират, че малко след това тумба от махалата се появява и масово обвинява шофьора в невнимание. Той отрича това да е вярно и гласно казва, че всичко това е "сценарий". В този момент агресори тръгват към него с цел физическа саморазправа, конкретизират свидетели.

"Беше някакъв ужас. насред улица Индустриална. Хубаво че имаше други, че щеше да стане кървава баня. Полицаите се появиха и нещата се успокоиха. И още са там. Но това е някакъв кошмар по този начин да се търси напрежение" категорични са свидетели. 

Действително има не един и два случая в които се касае за умишлени действия на хвърляние по колите. Дори с деца. Бургас някак оставаше досега "в тъча" с тези криминални действия. Изглежда обаче "лесните пари" действат като магнит за някои цигани, вече и в морския град. 

В близост до потресния случай от следобед е кв. Победа, където живеят най- много роми на глава на населението в даден бургаски комплекс и квартал. 

 

Степан Дадурян

Кеворк ДадурянКоментари

Умната

23 авг, 2019 1:23

Газя ги и съм ги ебала в наглите мангали. Като ще се хвърляш под гумите, бъди готов да не станеш, а ако може си избери магистрала, че грам време за реакция да нямам! :-) сган проста

Отговори

Ботьовеца

20 авг, 2019 19:27

Як кьотек се иска а що има още толкова манговци там?

Отговори

Коко

20 авг, 2019 19:26

В Айтос ми се случи и е ужасно чесно

Отговори