Необикновен чакръкчия от Стара Загора върши чудеса
  • 14
  • 3
  • 1
  • 4
  • 4
  • 1
  • 1
  • 1

Необикновен чакръкчия от Стара Загора върши чудеса

Съвременната медицина ги отрича, бабите и дядовците обаче се кълнат в тях. Съюзници са им и тези на които е помогнато. На никого не е чуждо чувството да се превива от болка, без сили да стане от леглото и да се върне към нормалния си живот. Схващания, прищипани нерви, кошмарни бодежи в кръста, дископатии, а срещу тях с голи ръце се изправя чакръкчията. Въпреки големият брой масажисти, кинезитерапевти и ортопеди, мнозина продължават да търсят спасение при народни лечители. Самозванци много, но има истински майстори, които знаят всички тънкости на чакръкчийството. Нагледен пример е бившия републикански шампион по акробатика Зефир от Стара Загора, който е от хората които не обичат показността. Няма и тарифа за сеанс, нищо че помага на малки и големи. И знае как и къде да пипне. Умения които ги е имал още като състезател, надградил ги е, а предимство е и наследствения фактор при него. Това конкретизрат хора на които е помогнал чакръкчията, с днешна дата пенсионер и живущ до парк Бедечка в едноименния квартал.

Умее до съвършенство тайните на чакрите или още енергийните възли в тялото, разположени в определени точки. Зефир лекува именно на базата на тези енергийни центрове. Търсен включително от жени след раждане, заради настъпили или неотшумели неразположения от различен характер.

Чакръкчийството всъщност предшества мануалната терапия, ортопедията, травматологията, хипопрактиката, кинезитерапията. С течение на времето обаче се появяват все повече практикуващи лечители в тази посока, което подбужда съмнението, че някои от тях са шарлатани и хората гледат с недоверие на този алтернативен вариант на медицината. Ето защо е важно да сте добре информирани, преди да се оставите в ръцете на чакръкчия. Добрата новина е, че някои от тях са помогнали на толкова много хора и са направили невъзможното, че репутацията им се носи от уста на уста, без да имат нужда от лъскава реклама на билборд.

Добрият пример е скачен съд с този господин към който прииждат често от цялата страна. Предимно живущи по протежението на АМ Тракия. Има и телефон, и който иска, го намира без проблеми. Добре е да стане връзката с общ познат защото имало случаи когато отказва. Неописуем наплив е бил налице например вчера когато в региона се отбеляза тържеството годишнината от Шипченската епопея. Част от гостите в Старозагорско са искали да го посетят, но са нямали предварително записан час или обаждане поне от общ познат. Снимка негова умишлено не се публикува тук, защото този материал не е съгласуван с него и е напълно импровизиран по молба на хора на които е помогнал. Всеки от тях с различна професия.

 

 

Кеворк Дадурян

Коментари

penko

30 Apr, 2021 20:23

dami telefon

Отговори

penko

30 Apr, 2021 20:22

dai telefon kak dase svarga

Отговори

Атанас тонов

27 Dec, 2019 19:49

Точен. Адрес моля или номер телефон.

Отговори

Т.Костова

15 Sep, 2019 17:30

Случайно попаднах на тази статия и се учудих какви заложби имал Зефирчо.Пълни измишльотени.Всеки който се е занимавал със спорт си има понятие от травмите в спорта.Същото се отнася и за Зефирчо.Не е лош цовек ама и него го гони манията.Изразявам мнение защото го познавам много добре и като човек и като интелект,и като манталитет.За знания да не говорим.Така че внимателно с избора за посещение.Да не се окаже проба-грешка.Така,че.............................. .

Отговори

Розита Желева

2 Sep, 2019 10:29

Може ли координати и телефон! Благодаря много!

Отговори

toto

30 Aug, 2019 21:22

pi6ete na lichno na awtora i znam chi otgowarq

Отговори

Йордан

26 Aug, 2019 9:49

Моля,координати

Отговори

Галина Димитрова

26 Aug, 2019 9:39

моля за контакт имам нужда

Отговори

Галина Димитрова

26 Aug, 2019 9:38

моля за контакти ,имам нужда

Отговори

Кольо

26 Aug, 2019 9:37

Дайте адрес или телефон

Отговори

Йорданка Маринова

26 Aug, 2019 9:17

Благодаря ви от сърце за тази информация!!! Ще го потърся! Будете здрави, и продължавайте да правите добро!!!

Отговори

13 Jan, 2021 8:57

daite mi telefon

Патев

25 Aug, 2019 23:48

На ИВ.Вазов е човечеца и домоуправител на входа дет живее е

Отговори

26 Aug, 2019 0:50

Може ли точен адрес?

Хуй сплескан

25 Aug, 2019 23:11

Баси идеотите сте ако ходите при такива мошеници и идиоти. То вероятно и вие сте такива

Отговори