Трус в Поморие заради кандидат за кмет
  • 8
  • 2
  • 0
  • 2
  • 1
  • 0
  • 0
  • 2

Трус в Поморие заради кандидат за кмет

БСП посочи своето острие за кметското кресло. Изборът пада върху партийна фигура- дама и нейното име е Добрина Георгиева /на снимката/. Известна през последните години повече с бизнес делата си, а преди това с действията си в системата на МВР. Там се прочува с неща, кото най- вероятно спомагат да не бъде вече разследващ полицай, каквато е била. Нищо, че тогава и сега е в трудоспособна възраст. Официално е напуснала сама, споделиха запознати на днешното отбелязване на Съединението в морския град. Общоградският сбор е удобен момент явно за опресняване на паметта. Изведен бе един случай докато тя е към силовото ведомство, който се окачествява като злоупотреба със служебно положение. Скарала се със свой комшия и за отмъщение му издействала призовка за явяване в полицията на разпит. Там където униформата и пагона- образно дават по- голямо самочувствие и сила за победа не срещу реални престъпници, а заради...битов спор. Запознати също така конкретизират, че това се случва без прокурорска заповед. Човекът не оставил току така нещата и дал разгласа където трябва. Веднага последствия е нямало или поне не публични, нищо, че бива разкарван призовкар. Това са думи от градския фолклор.

А други такива гласят, че въпросната дама с апетити да поеме руля на Поморие е използвала в онова време служебните си лостове и издействала проследяване на разговорите на своя съпруг. Ако това е така, то те си знаят най- добре защо се е прибягнало дотам да си нямат доверие или поне единият към другия. Макар, че не е трудно човек да се досети. Това означава, че тя е искала и навярно е получила пълен достъп за входящи и изходящи разговори. Практика в такива случаи обаче е това да става с "благословията" на съдия.

Кое- как само тя си знае и хората около нея. Съмненията или направо уличаването й, че паралелно с полицейската служба върти частен бизнес, идват изглежда в повече на началниците и малко след това тя напуска системата. Това може да е станало например след прословутата реплика "Напусни сама, за да не изгоним". Ние няма как да знаем каква е точна истината, но е факт, че тя не е дознател вече, а има още време до настъпване на пенсионна възраст. Та поради тези и други причини които към момента ще спестим, има нещо като трус в Поморие след като започнаха да се поизбистрят кандидатите за власт на местно ниво. Дамата е и кандидат за общински съветник на избираемо място. 

БСП иначе крои навярно планове да се върне на голямата сцена. Нищо, че "ближе рани" още от управлението на Петър Златанов. През 2011 година той направи опит за трети мандат но не успя. Говори се, че за да си осигури гласовете тогава на ДПС е обещавал джамия в кв. Север и постове в общинската администрация. Не е избледнял и спомена от управлението на Златанов, когато се влиза в протоворечиво- скандално съдружие с частен партньор за изграждането на голф игрище в Каблешково. Такова не само, че не е направено, ами солидни апетитни площи- публична собственост все още са в "менгеме" заради това съдружие.

Практика е в тази медия, който се чувства засегнат да поиска право на отговор. Този случай не прави изключение.

 

Снимката не е авторска

ЮниконбгКоментари

Запознат

8 сеп, 2019 9:41

До юниконбг, правилно сте писали че клюките да от улицата, нищо общо с истината , познавам жената и дано да не ви осъди.

Отговори

Шериф Калоян

7 сеп, 2019 7:21

Тази некадърна поморийска кифла я изгонихме по наи позорният начин от полицията защото беше напълно неадекватна като разследващ полицай

Отговори

11 сеп, 2019 7:12

Като си я изгонил ти сигурно знаеш колко награди е имала за професионална работа, а ти ще ги сънуваш.

Мима Иванова

6 сеп, 2019 18:19

Куха лейка без никакъв шанс! БСП Поморие по точно полит бюро да си подаде оставката! Това е срам за града!!

Отговори

10 сеп, 2019 0:07

Миме, Миме, куха и празна лейка си ти. Щом не ти харесва, не гласувай за нея.

Топчо

6 сеп, 2019 16:55

кухи лейки само и нагли

Отговори

Гошо

6 сеп, 2019 14:50

И не само това и други работи

Отговори

иво

6 сеп, 2019 14:27

тая няма никъв шанс КУКИТЕ ВЪН ! не я щем

Отговори

Въпрос

6 сеп, 2019 14:15

Да не бях забравил и ко става с Каблешкове голфа?Има ли нещо станало по не малко или дивотии само?

Отговори

Кали

6 сеп, 2019 14:06

Той щото Алексиев в СЛЪНЦЕТО и ЛУНАТА

Отговори

Пенева

6 сеп, 2019 14:04

И таз накъде е тръгнала че не що....

Отговори