Бургаски майчета с охота люпят, пушат и хвърлят на земята /снимки/
  • 7
  • 8
  • 4
  • 8
  • 4
  • 3
  • 5
  • 28

Бургаски майчета с охота люпят, пушат и хвърлят на земята /снимки/

Масово в обществените детски площадки в Бургас се събират жени, които пият. И докато в този случай горе- долу се използват кошчетата, особено ако има беседка, то същото определено не се отнася за чопленето на семки и пушенето на цигари. Те не си правят труда да си почистят боклуците от земята и те се трупат. Даже с охота възприемат поведението си пред собствените си деца, които обикновено са наоколо. Примери много, а последния случай който се сочи от днес е детската площадка в ЦГЧ на ул. Странджа.

Това става в присъствието на невръстни дечица, които би трябвало да си играят в “защитена среда”, възмущават се родители от морския град. Които определено не одобряват това поведение, а някои от тях влизат в открит конфликт с безочливите такива. При това непрестанно.

Нещо повече. Подготвяла се петиция срещу безобразията по детските площадки, която да бъде подкрепена в Интернет. Напомнят, че пушенето в района на детски площадки, ясли, градини и училища е забранено.

“В коя нормална държава ще видите група от жени да пият бира, да пушат и люпят семки на детска площадка?”, пита дама, която ще е инициатор на подписката.

 

Кеворк ДадурянКоментари

Кика

8 сеп, 2019 21:19

Това им е възпитанието.Аз виждам как майка в заведението ми кара дето си да стъпи солети който са падна ли на земята вместо да ги вземи а що се отнася за семките е същото и при мен

Отговори

Тина

8 сеп, 2019 14:45

имам чувството че такива от общината ги пращат че да се правят нови и нови ремонти на вече направеното ново

Отговори

10 сеп, 2019 12:31

Много елементарно!

Angel

8 сеп, 2019 13:03

Навсякъде е така. По Варненските площадки е същото. Излизат по няколко с бебешките колички дори, пушат и люпят семки. Това че играят деца в близост също не ги вълнува. Дошло ми е до гуша да правя забележки и да се карам. Такива научаване нямат. Елементарни същества.

Отговори

Маркова

8 сеп, 2019 12:40

Писюрки, те и вкъщи са такива какъв пример дават на децата си.Жалко МНОГО жалко че съществуват такива „„майки"

Отговори

Милен

7 сеп, 2019 23:18

Такива хора ако пушат във някоя друга държава ще бъдат арестувани и със глоба това е невъзпитано и няма да можете да научете децата си по този начин на възпитание щом те го нямат

Отговори

Данче

7 сеп, 2019 22:53

откаде на накъде ши ма дават на снимка бе

Отговори

8 сеп, 2019 20:56

Научи се грамотно да пишеш поне,като не можеш грамотно да се държиш!

8 сеп, 2019 2:31

ти първо се научи да пишеш правилно ,после си оправи и поведението ,че кафа от прости ... със самочувствие ,без покритие .... всички площадки са в окаяно състояние ,макар ,че кмета ги направи ...жалко ,много жалко ....все пак вашите децата играят там в мизерия и зарази !!!

Зарко Х.

7 сеп, 2019 22:52

Майчета ли?Майка ли?Родители ли?Позор за такива всички че и бащи.После децата не ставали.На такива нагли са им изсипвал неубелиа слънчоглед на земята-поне да в пълен филма.И гледаха едни кат натровени едни.

Отговори

До Дадурян

7 сеп, 2019 22:46

Майки, а не майчета, лигльо!

Отговори

Дида

7 сеп, 2019 22:46

простачки нагли

Отговори

8 сеп, 2019 12:37

Типична картинка на бургаските детски площадки...