Недосегаеми смугли безчинстват и обезобразяват хора в Елхово
  • 6
  • 0
  • 3
  • 1
  • 1
  • 1
  • 2
  • 2

Недосегаеми смугли безчинстват и обезобразяват хора в Елхово

Елховлийка с авторитет сред местните алармира за изключителна жестокост споходила родителите й. "Глутница" освирепели роми по писанията на Яна Иванова са пребили баща й, а майка й която е понечила да го спаси от най- лошото е била замеряна с камъни и от болезнените удари е припаднала. Добри хора се притичват на помощ, макар й със закъснение. До кървавия инцидент се стига след като възрастния мъж става жертва на кражба, разбрал е по свои канали кои са извършителите и понечил да иде да си вземе откраднатите лични вещи. Агресорите не са сметнали за необходимо да кажат дали са те или ако не са, да съдействат за намирането на крадците. Директно са го подпукали на улица, която според Яна Иванова е печално с ромски безчинства. И всичко това се случва в Елхово- градът който бе част от армейския Триъгълник на смъртта в миналото. И докато преди бе военен бастион, сега се позволява явно да бъде бастион на издевателствата на едни спрямо други. А тези едните са същите онези, които паразитират на гърба на останалите. Изглежда няма твърда ръка защото наближават избори и трябват гласове от определени прослойки. Доверието към местната власт и полицията е в критични стойности щом не се търси тяхното съдействие и хората сами взимат закона в свои ръце. Без редакторска намеса, публикацията й:

"Здравейте.

Днес, към 15,30 ч, възрастният ми баща е бил повален и пребит от циганите, живеещи на Чаталджа, срещу гаражите на болницата. Причината - след поредната им нагла кражба (те не се и крият) си е поискал откраднатото. Майка ми, жена на 72 години, в опит да му помогне, докато звъни на 112 е замерена и ударена в главата с камък, при което е припаднала на тротоара.
Постът ми е, не само за да споделя с всички Елховлии случилото се, но и да питам: защо при многократно подавани жалби срещу конкретните цигани, не се предприема нищо!? Кой не си върши работата!? Или те са някакъв защитен вид и са със специален статут "недосегаеми"!?
ДОКОГА???
Днес са моите възрастни родители. Утре могат да бъдат Вашите!
Това ли искаме да сполети хубавото ни градче - да се превърне в лобно място на родителите ни? Ненаказвани цигани да крадат, тормозят и пребиват старците?
Нека не оставаме безучастни към подобни случаи!

БЛАГОДАРЯ на жените, които са преминавали и са помогнали на майка ми да се свести и изправи. Много благодаря!
Моля, ако някоя от тях чете тук, да ми пише. Знам че всеки се страхува да свидетелства, но се надявам да го направи.

Ще съм благодарна и ако някой правист чете тук, също да ми пише!
Защото както знаем, законите се прилагат различно за циганите.

А на всички в града - пазете родителите си!"

 

Снимката е илюстративна

Кеворк ДадурянКоментари

Крайчо

12 сеп, 2019 0:30

Защо не споменете конкретния човек, който извършил това деяние? Не очерняйте ромите от гр. Елхово не можете заради един ГНИД да твърдите, че свички роми са вандали и градливи. Ужас как може. Заради тази расова дискриминация можем да ви съдим понеже казвате, че вички роми град Елхово са такива. Алоо влезе ли изобщо във ромската махала да видиш какви са?

Отговори

Иско

11 сеп, 2019 11:59

Това е пълна измислица няма вече такива цигани да крадът па камили да бият в Елхово ако това наистина се е случило нека органите на реда си свършат работата за която им се плаща !

Отговори

Vili

11 сеп, 2019 11:44

Тези снимки нито отговарят от ролите в махалата нито ништо политика а циганите само каштите нимои да влизат от чистота балгари всичко е лажа няма такива цигани мрасни в Елхово отворете си очите това не Елхово

Отговори

Vili

11 сеп, 2019 11:44

Тези снимки нито отговарят от ролите в махалата нито ништо политика а циганите само каштите нимои да влизат от чистота балгари всичко е лажа няма такива цигани мрасни в Елхово отворете си очите това не Елхово

Отговори

Ангел Златаров

11 сеп, 2019 8:50

Циганите са нагли защото ние сме кротки! Ако се надигнем е расова дискриминация,ако се надигнат циганите ние сме ги подтикнали.

Отговори

Съсед

10 сеп, 2019 21:35

Абсолютно вярно е написаното. Двама възрастни съпрузи са пребити зверски от малолетни циганчета, насъскани от големите. Жената е уцелена с камък в тила. Всичко може да се провери в бюлетина на полицията и бърза помощ. Страхът от ново безчинство и освидетелстване за медицинско чак в Сливен са спрели хората от по-радикални съдебни действия. Проверете коя е майката на тези малки зверове, с какво издържа десетината си деца, кои и къде са адресно регистрирани, вършили ли са и преди такива противообществени прояви и къде в институции са поправяни. И ще разберете истината. Няма тук нищо политическо, има геноцид!

Отговори

Асен. Стефанов

10 сеп, 2019 21:11

Това което е писано абсолютно нее вярно. Тук става въпрос за политика в връзка с предстоящите избори. Някой иска сегашната власт да си иде, и създава напрежение между цигани и българи с цел да подбуди гласоподавателите за нов избор. Уж че циганите са имали толеранс от сегашната власт. 800 000 роми ще подкрепят бат Бойко Борисов това е квото и да лъжете виждаме как клеветитите премиерът. Всички роми в България са се прегрупирали да подкрепят бат Бойко. Никога нее имала такава мобилизация в циганските гласоподаватели ще се гласува до последният пълнолетен. За бат Бойко той е човекът за народа

Отговори

Ядосан

10 сеп, 2019 18:10

Проблема не е в циганите , а в Българите ! Проблема е че Българите се отдадоха на алчността и се разединиха . Полицията ги пази и с чиста съвест казвам че в Елхово има 4 или 5 читави полицаи , а всички други са еничари . Продали са се за жълти стотинки и са забравили какво са им задълженията .

Отговори

Даниела Христова

10 сеп, 2019 15:36

Хайде сега да Ви видим........уважаеми господин Киров!Това не се случва за първи път..........как не разбрахте,че тези „малцинството" ни теророризират и в крайна сметка Вие нищо не правите по въпроса е не няма да гласуваме за Вас!

Отговори

10 сеп, 2019 21:21

Вие сте подбудени от политически интерес слагате в обективите си циганите за да подбудите напрежение между цигани и българи само и само да подтикните в връзка с таз фалшива новина да се гласува за други крадци чалгаджии и тн. БАТ БОЙКО ЩЕ ПРОДЪЛЖИ ДА Е ПРИМИЕР 800 000 Цигани в България и извън България са мобилизирани да подкрепят бат Бойко а също и гн П. Киров