Жесток сблъсък за руля на Созопол! Наперена дама от село се изправя срещу непоклатимото статукво
  • 0
  • 1
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 2

Жесток сблъсък за руля на Созопол! Наперена дама от село се изправя срещу непоклатимото статукво

Тайнствена дама със силно изразени лидерски качества се очертава да бъде острието на бунта и протестния вот на предстоящите кметски избори в Община Созопол. Към този момент кандидатурата и е неофициална, но се знае, че е открояващ се мениджър, специалист в областта на финансите и туризма. Родом е от община Созопол- от малко населено място, със запомняща се биография. Включително на роднините около нея. Не гори от желание да се включва в политиката, подканяна е иначе многократно да го направи. Освен като кандидат за кмет, да оглави и листа на кандидати за общински съветници. 

Едно от лицата на протестите е при последните обществени бунтове срещу решенията на властимащите в ущърб на населението. Особено на онези, които живеят и се препитават в по- малките населени места в общината. Говори се дори, че е получавала заплахи и предупреждения, независимо, че тя още не е направила своя окончателен избор. А именно дали да си загърби комфорта като тесен и търсен специалист и да се включи в една жестока битка с интриги, където играят големи интереси и пари. А всъщност тя няма и паричен ресурс който да използва в своя полза, нито пък опит в политиката.

Радва се обаче на народно доверие, има и качества с които се откроява. С каквото се захване го докарва докрай, при това успешно- за нея и хората които представлява. Подканяна е неистово да се включи в надпреварата, а доброволци вече събират подписи в нейна полза. Сравняват я дори със селския цар Ивайло- исторически символ на противоборство с талант на военачалник. Годините са други, сравнението е абстрактно, но общото между двамата е бунтът срещу несправедливостта, преяждането с власт и действия в ущърб на обикновената народна маса.

Ако дамата се съгласи на 100 % да участва, то тя ще се разкрие коя и се очаква да предложи онази алтернатива, която би притеснила сериозно силните играчи през последните години. Особено ако избирателната активност бъде по- висока и в нея надделява протестния вот. Който се състои в това да гласуваш против някой, но посредством някой.

 

Кеворк ДадурянКоментари

Черноморец

14 сеп, 2019 1:19

С теб сме Рейзи!!!!!Твърдо зад теб!!!!!

Отговори

18 сеп, 2019 23:53

Ама вие и толкова не заслужавате,нали искахте пристанище на ви пристанище,алчността води до тук и да така е няма хора на плажа и няма и да има в това блато сами си го направихте!Искахте от село да сте в град на ви град,ревете,че данъците ви били големи,Абе все ревете бр хора я се стегнете и спрете да обвинявате общината и властта аххахахах,ама какво ли ви се обяснявам.Айде лека вечер

14 сеп, 2019 4:37

Може да придружите Рейзи в затвора. С него са само свитата му от подлизурковци. Заради бетонираният от Рейзи централен плаж, курорта в Черноморец умря. След 20 август жива душа не се виждаше по улиците. Моето семейство от три години не е стъпвало на централния плаж. Би трябвало от РЗИ да го затворят.

Атия

14 сеп, 2019 1:18

Ейййй много нагла тази женица!Цялото село овърша,с кой ли не пробва,,семейства разваля,дойде от на май....ка си в гъ.......за намести се при един оли..........рен и кмет щяла да ми става хахахахахахахахах ама кой ще те избере ма думам

Отговори

Кера Х.

13 сеп, 2019 22:15

Феодализма е време да се премахне. Нови лица, хора от народа са нужни. Браво.

Отговори

!!!!!!!!!!

13 сеп, 2019 16:50

селат атрябва да излезем от Созопол.Да си го управляват великите умове Рейзи-Германова-Стоянова и придворните шутове

Отговори

kaka Lara

13 сеп, 2019 16:45

OIK Sozopol e neligitimen i shto ne pishete neznam.Tarsete zaqka w lubownicata na Reizito

Отговори

Таен Агент

13 сеп, 2019 16:42

Аха, знаем само ти и аз и цял Бургас коя е :-) И почти всички от ФБ групите за Черноморец :-)

Отговори

въпрос

13 сеп, 2019 16:35

От Атия или Черноморец?Или може би Присад?

Отговори

долу рейзи и всички рейзаци кр

13 сеп, 2019 16:34

Всеадните да си ходят!!!!!!!

Отговори

тани

13 сеп, 2019 16:32

тези веломожи трябва да паднат от власт най после

Отговори