Що за спасител на Созопол се пръкна?
  • 3
  • 2
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 4

Що за спасител на Созопол се пръкна?

В последните дни във виртуалното и в част от медийното братство се "вихри" сочен за спасител на Община Созопол кандидат за кмет. Идеята явно е да се внуши, че иде месията /мИсията разговорно на места в Созополско/, която ще смачка фасона на мафията и ще настъпят светли бъднини за Созопол и малките населени места! Нещо като онази другата месия от Мадрид, само дето господина от морския град не е изрекъл още, че и той ще оправи народа за 800 дни. Човек трябва да бъде "облъчен" с надеждата явно, че натрупания дълг на общината ще се стопи с лека ръка, има велика концепция за прогрес и лошите управници заедно с техните съюзници, ще си получат заслуженото. Нещо повече! За имидж се използват  спортни авторитети, известни с това, че са деполитични. Става въпрос за легендарния Армен Назарян със съпругата му, синът му Едмонд, борцовото острие при мъжете Айк Мнацаканян и бургаският борцов ръководител и треньор Николай Дачев със съпругата му. Като се позадълбочи човек разбира, че "топлата връзка" май е досегашния шеф на общинския спорт в Созопол Христо Бардуков. Той обаче и претендентът за руля в морската община Георги Пинелов не идват от друга планета или Мадрид например. Досега си бяха част от същото това "лошо" управление. За кое точно надигнаха стон, когато имаше обществени негодувания по куп теми? Важното е сега, че са от "добрите" и те нямат нищо общо с онези дето са вкарали Созополско в глух коловоз. Дали е така обаче? Дали изобщо новите остриета са се събличали едно време по физическо, че да ходят на народни борби с Назарян и компания в село Крушевец? Знаят ли изобщо смисъла и посланието на същите тези народни борби? Или важното е да върви рекламата за наивници и да има "хляб и зрелища"?! Прави впечатление, че част от т. нар бунтари срещу властта от Черноморец, Атия и Присад, харесват и коментират действията на "реформаторите". Неща намирисват в умален вариант по созополски на един широко известен български "дворцов преврат" с предварително начертан сценарий. Да, за същия онзи, който скоро ще закръгли цели 30 години. Очаквайте продължение.

 

Снимките не са авторски

Юниконбг

 Коментари

тани

24 сеп, 2019 0:51

Бардуци мардуци играят за рейзата то е ясно.До вчера доха и пиха на софрата му

Отговори

24 сеп, 2019 1:31

Седя и се чудя вчера докато гледах борбите къде аджаба е най-големия плазмодии (Рейзи), а той седял и мъдрел какво да пише за конкуренцията. Поставените ти лица, колкото и да коментират на цялата община и стана ясно, че Германова е твойта къртица! Сформира си два екипа съветници и доказа за пореден път, че срам нямаш! Вместо да плюеш хора, които се опитват да направят наистина нещо добро за града - стягай куфара за затвора. Мир да е!

24 сеп, 2019 1:23

В голяма грешка си. ТЕ ЩЕ СВАЛЯТ РЕЙЗИ!

Херо

23 сеп, 2019 21:57

Следващите наточили се да продължат по схемата на бившия за точене и ощетяване на общината

Отговори

Борис Ангелов

23 сеп, 2019 21:40

Не е лошо да понаучите български език, ако ще се правите на медия. Жал ми е за бедния Рейзи, ако това му е нивото

Отговори

Николай Дачев

23 сеп, 2019 13:23

Не намесвайте нито мен нито величието Армен Назарян в политическите игри Армен беше по моя покана на борбите в Крушевец за да наградя Еди за успеха на Европейското и световно първенство

Отговори

тъпаци

23 сеп, 2019 13:22

Банда олигофрени властолюбци

Отговори

Топалов

23 сеп, 2019 12:09

бахти смешковците и подставени лица

Отговори

Дани

23 сеп, 2019 11:45

Моля ви не намесвайте хорските проблеми, които неслучайно изплуват по време на избори. Пи ара си е пи ар, но който обещае и каквото обещае ще се наложи да го свърши. Защото иначе си тръгва! Дано кандидатите са наясно какво ги чака, защото аз не бих искала да съм на тяхно място!

Отговори

ива

23 сеп, 2019 11:43

Ми те сигурно са само за борбите! Да ги оставим да се изживеят на тепиха и без това за друго не стават!

Отговори

Кали

23 сеп, 2019 11:41

Кокала е сладък а тоя Бардук е баси въртележката майна

Отговори

Дидо

23 сеп, 2019 11:38

Що бе вижте ги колко са красиви само и чисти като сълза

Отговори

Таничка

23 сеп, 2019 11:32

повръща ми се от ктаквиз плазмодии чесно

Отговори

Топчо

23 сеп, 2019 11:31

мълчаха като мушнати гайди а сега великани :-)

Отговори