Тайнствена смърт на русенец в Белгия, семейството е съсипано
  • 1
  • 0
  • 11
  • 1
  • 0
  • 0
  • 9
  • 1

Тайнствена смърт на русенец в Белгия, семейството е съсипано

Наш сънародник от Русе умира при изключително мистериозни обстоятелства в белгийската столица Брюксел. Роднините му у нас са съсипани и задават въпроси, на които отговори няма. Държат за рагласа, посредством която да получат желаните отговори. Било то от България или чужбина. Без редакторска намеса, публикуваме:

"Здравейте,

скъпи приятели, познати и непознати. Синът ми Искрен Йорданов е починал на 17.09.2019 в Брюксел по неизяснени към момента причини. Потърсиха ни от полицията, единствено с информация, че е починал. От тогава започна нашето ходене по мъките, свързахме се с Министерство на външните работи, Консулствата и Посолствата ни в Брюксел и Германия и от никъде не получаваме никаква информация, нито съдействие. Не знаем какво се е случило, кога се е случило и къде се намира тялото на Искрен в момента.
Умолявам Ви добри хора, споделяйте и дайте гласност на този случай,моля Ви да успеем да разберем причините за смъртта детенцето ми! Семейството му сме съсипани от мъка и безпомощни!
За да няма недоразумения. Искрен Йорданов е роден на 29.03.1983г. в гр. Русе, живее и работи в Германия. Заминал е на 13.09.2019 г. в Брюксел при приятелка, Екатерина Георгиева. На 15.09 тя казва, че го е оставила на северната автогара в Брюксел до хотел на Пакистанци и от тогава нямаме връзка с него. Телефона му е изключен. На 20.09.2019 г. ни потърсиха от районното управление в Чародейка, за да ни съобщят, че е починал и няма никаква друга информация."

 

Кеворк ДадурянКоментари

Maja Koitsjeva

26 сеп, 2019 9:27

https://www.hln.be/nieuws/binnenland/man-36-dood-aangetroffen-aan-chinese-ambassade-in-brussel-we-willen-waarheid-kennen~a6c0cf4d/ В белгийската преса пише, че делото е сепонирано. Те са сигурни , че става дума за самоубийство.... Моите дълбоки съболезнования за близките и приятелите на Искрен....

Отговори

ваня хубер

24 сеп, 2019 15:35

Ако очаквате съдействие от нашите дипломати , външно или каквито и да е органи , се откажете ! Минала съм този ужас и много добре зная колко мъка ще изживее семейството не само от загубата на синът им, но и от безхаберието на дипломатине ни ! На мене ми помогнаха хора напълно непознати, приятели от ФБ и силната воля на семейството ми ! Съчуствам искренно на семейството и приемете моите съболезнования ! За да открият и докарат момчето се искат много средства , а държавата ни с нищо не помага !!! .....ако беше , англичанин или французин консула щеше да е в болницата, в полициятя,,,,, а нашите дори телефона си не вдигат !

Отговори