Васил Едрев с лична изгода от бетонирането на зеления оазис край Айтос
  • 8
  • 0
  • 0
  • 1
  • 0
  • 0
  • 1
  • 2

Васил Едрев с лична изгода от бетонирането на зеления оазис край Айтос

В предишен материал стана въпрос за масовото бетониране на местността Слънчева лъка край Айтос, сочена като зеления оазис в района. Някога девственото място в полите на Балкана е преобразено, а повечето горди собственици според запознати там са знайни и незнайни фигури от турски произход. Или подставени техни лица. Паметливи посочват, че самия кмет на Айтос Васил Едрев също има "чорбаджийско" присъствие на това място, при това с подкрепата на ДПС. Всъщност партньорството му с тази партия не е някаква сензация. Разкритие на колегите от Флагман припомня, че без никакви морални задръжки, Едрев си урежда строежа. Сам занимава общинска администрация с подготовката на документите за одобряване на ПУП- ПРЗ във връзка с цел промяна на предназначението на имота му от земеделска земя и отреждането й за вилна сграда. Дали е точно вила или малка прогимназия е отделен въпрос. Най- фрапиращото е, че последната стъпка– докладната записка е внесена в Общинския съвет, където най- голямата група е на ДПС, е от негово име.

Възмутени граждани се чудят как може кметът сам да си е написал докладната за собствената си вила и е занимавал близо година подчинените си с документи

Кметът сам предлага какво решение да вземат за самия него общинските съветници.
Може и да няма закононарушение, но надделява мнението, че това е крайно неморално. Как изглежда къщата му и с какви средства е изградена тя е съвсем отделен въпрос. Предположението очаквайте в следващ материал.

 

 

ЮниконбгКоментари

ТОДОРОВТАКЪВ

8 окт, 2019 14:09

ТАКЪВ СЛАБ КМЕТ НИКОГА АЙТОС НЕ Е ИМАЛ

Отговори

8 окт, 2019 20:28

Краката ще му целуват те

Томов

8 окт, 2019 11:52

Бленува Айтос да стане голям и могъщ и той да е кмет на на този могъщ по територия град.Скоро с Вресово едно цяло а после с Руен.

Отговори

Кате

8 окт, 2019 11:50

Позаинтересувайте се кои са проектанстките фирми с които бачка и на кой дава точно да строят из Айтос.

Отговори