Жельо Вардунски взриви Камено с емоционална реч и уникална програма
  • 10
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0

Жельо Вардунски взриви Камено с емоционална реч и уникална програма


Кметът на община Камено Жельо Вардунски буквално взриви своите съграждани с много емоционална реч и уникална, амбициозна програма за следващите 4 години. Той се срещна с жителите на населеното място в сградата на местното читалище.
Вардунски начерта основните посоки, по които ще се развива общината под негово управление, като показа и какво е направил като кмет.
Община Камено постигна сериозна усвояемост на средствата по европейски програми, бяха ремонтирани и асфалтирани улици, както в общинския център, така и в много малки селища. Започна и изграждането на отводнителни съоръжения, както и ремонт на всички читалища на територията на общината. В момента текат проекти по водните цикли на няколко селища, като тази практика ще продължи. В същото време общината разви много мащабна спортна и културна програма.
В следващите години ще продължат практиките за реновиране на общинските пътища, ще се търси излаз на магистралата от село Вратица, като ще бъде изграден и фермерски пазар. Вардунски обяви, че ще бъде изградено видеонаблюдение, както в цяло Камено, така и във всички населени места на общината. Ще се търсят средства и за основен ремонт на пътя Трояново - Русокастро, като ще бъдат обновени и всички пенсионерски клубове. Ще се търси и европейско финансиране на всяко ниво.
Община Камено е без дългове и заеми, което е едно голямо постижение по отношение на финансовата дисциплина.
Жельо Вардунски се развълнува силно и при спомена за наводненията и жертвите дадени от общината преди три години. При тези спомени той не успя да се сдържи и се разплака пред хората, които бурно го аплодираха. Вардунски заяви категорично, че се работи интензивно по всяко едно селище, то да бъде готово при една нова стихия.
Той представи и листата от общински  съветници от ГЕРБ, която е изградена на много широка основа от знаещи, можещи и доказали се хора. Срещата и представянето премина при много висок емоционален статус.Коментари

Митко

11 окт, 2019 22:18

Никога Камено не е имало такъв кмет!!!

Отговори

Някой си

8 окт, 2019 23:21

Вие искате за един мандат да се направи цяло Камено. Мустакатия за всичките си мандати що не ви оправи улиците на него що не мрънкахте ами гласувахте пак за него

Отговори

Koito pita

8 окт, 2019 21:05

А ул.Аетоска река кога ще бъдат взети мерки за пътната настилка защото при един дъжд трябва да излизаме от домовете си със рибарски гащеризон

Отговори

8 окт, 2019 22:28

А, околовръстното ул.Стара Планина кво праим