Революционни ангажименти на Иван Кърцъков към хората и бизнеса в Ямбол /видео/
  • 6
  • 0
  • 0
  • 0
  • 2
  • 1
  • 0
  • 1

Революционни ангажименти на Иван Кърцъков към хората и бизнеса в Ямбол /видео/

В битката за кмет на Община Ямбол има определено една фигура която се откроява. Тя не е тяснопартийна и се радва на широко доверие на местна почва. Един път заради професионалните си качества и втори път заради чисто човешките си такива. Не може да се похвали с кой знае какъв голям политически опит, но докато е зам.- кмет на Ямбол в близкото минало, оставя трайна следа след себе си и истински дела и заслуги. Острият му език срещу несправедливостта и опитите да се осребрят интересите на хората от страна на висшите и не само висшите чиновници в местната власт, довеждат до логичния развой. Раздяла с кмета Георги Славов и ПП ГЕРБ. Сега Кърцъков повежда отбора на НФСБ като кандидат за кмет и в листата на общински съветници. В долното видео той конкретизира какво го е мотивирало да се включи в битката за Ямбол. Извежда неща които са недопустими за град, част от ЕС. И за това е нужна промяна. Включително за размера на местните данъци и такси. Както за бита, така и за бизнеса. Нещо повече. За реални инвеститори и такива които биха гарантитрали реални работни места, предложението му е на първо време за данъчни облекчения. Революционен ход смята да предприеме ако съгражданите му, му гласуват доверие за кмет. А именно референдум с 30 въпроса след всяка календарна година- за какво и как да бъдат похарчени парите на Ямбол. Това, в комбинация с пълна отчетност за свършеното през същата година. Отвратен е от политическото лицемерие което се разиграва на местна почва сред желаещите да придобият властови лостове. Не обича да говори за политически опоненти, конструктивен играч е. Но хората около него конкретизират за това политическо лицемерие и именно заради него ще заложат на протестен вот. Посредством гласуване за Кърцъков срещу останалите претенденти. "ГЕРБ реално участва с двама кандидати. Досегашният градоначалник, който уж е грешник в партията и се състезава като независим, но сметка и отговорност за злоупотребите, официално не му е поискана. В същото време се прави т. нар. нежна революция с нов кандидат- досегашния областен управител. Естествения избор е Кърцъков, защото с каквото се захване, го довежда докрай. При това успешно, без дори да се оплаква какво му е коствало. Умее да отсява хората около себе си и да се заобикаля с експерти" споделят популярни общественици от Ямбол. Надделява мнението също, че листата за кандидат общински съветници на Иван Кърцъков и НФСБ е съставена изцяло от качествени хора. Тяснопартийните интереси са загърбени при подредбата.

 

 

Кеворк Дадурян Коментари

ЕЛЕНА

25 окт, 2019 9:47

ЧОВЕК КОЙТО НЕ ТЪРПИ НЕПРАВДИТЕ КРАЖБИТЕ И ЛЪЖИТЕ !ТОВА О НАПРАВИ НЕУДОБЕН ЗА СЛАВОВ И ТОЙ ГО ПРИНУДИ ДА НАПУСНЕ !ДОКАЗАЛ СЕ СТРОИЕЛЕН ИНЖЕНЕР !!! УСПЕХ ВАНКА -ТВОЕТО МЯСТО Е ТАМ В ОБЩИНАТА !

Отговори

!!!

14 окт, 2019 16:07

Наказателен вот определно

Отговори

Станка Димитрова ь

14 окт, 2019 9:22

Аз не гледам партия,за мен е важно човекът не кой от кои е,а човекът какви качества има ,а и оттам,дали да му имам доверие. А Иван Кърцъков може и знае как и какво да направи У С П Е Х за по - добро бъдеще !

Отговори

Станка Димитрова

14 окт, 2019 7:54

Много отговорен,доказал се е като зам кмет на гр Ямбол,бори се за безредиците,държи за проспиритета на града ,за да остават хората в града Може !Достоен е!Той ще е кметът!Той ще спре тегленето на многото пари,раздавани безотговорно ,за който плащаме ние,а незнам за какво!,(всъщност знаем,за да е удобно на някой си)!

Отговори