Лъжец командва в най-голямото село на Община Камено /Снимки/
  • 4
  • 6
  • 0
  • 3
  • 2
  • 2
  • 0
  • 3

Лъжец командва в най-голямото село на Община Камено /Снимки/

Потресаваща случка в най-голямото село на Oбщина Камено-Трояново.Кметът Андон Николов беше потърсен за коментар от екипа ни за силно наболели проблеми,като в отговор Николов/ главната снимка/ излъга безпардоно,че това не е той и дори се "прекръсти" на Георги Иванов.Николов бе намерен в семейната си къща.След като излъга за самоличността си, същият се скри някъде в дълбините на двора.Определено има какво да бъде питан силният човек на "БСП" на място. 
В т. нар. бели страни например един от първите атестати за успешно управление със селски кмет-авторитет е гробищния парк, или още почитта към мъртвите.В Трояново човек като пристъпи в траурния парк има чувството,че се намира в "зоната на здрача". Картината е потресаваща,а отговорността за всичко това е на местното кметство.
Оказва се също,че неудобните за Николов семейства биват оставени без нощни лампи независимо,че има стълбове изградени и редовно се закупуват от Общината крушки. В село Трояново е насаден страх,а някой биха казали,че е на лице феодализъм.
За капак това,което установихме на място бе придобивка в строго индивидуален план.Единствената прекрасно асфалтирана улица в населеното място е тази пред къщата на Николов.Мнозина не смеят да изкажат недоволство,защото във въздуха на селото витае вятъра на страха,отмъщението и самоуправството.Съвсем скоро местното население има възможност рязко и смело да промени статуквото.
Николов е дългогодишен кмет на Трояново,но вече общественото негодувание взима връх.
Следващият пример е малък,но както гласи една българска поговорка "и малките камъчета обръщат каруцата".
Изглежда Николов доста подценява съселяните си,понеже бил чут да заявява,че проектът  за питейна канализация е станал благодарение на него,а това не отговаря на истината. Основната заслуга Трояново да влезе в 21 век в това отношение е на общинския кмет Жельо Вардунски.Коментари

Цирозата

21 фев, 2020 18:08

Жека обърни си внимание Не на чашата А на здравето

Отговори

За истината

22 окт, 2019 20:27

Някои хора си мислят че като напишат лъжи и хората ще им вярват да ама не тоя дето завижда а че г-н Вардунски е застанал зад гърбът му на кандидат кметът това младо и амбициозно момче и напише един куп лъжи за него господин Върдунски за да застане зад гърбът му той знае че ще се справи със със кметският пост

Отговори

ИСТИНА!!!

22 окт, 2019 10:50

Г-н Вардунски, това „прекрасно момче" Петър Иванов, както го наричате, как точно е доказало себе си? Знаете ли как точно се размина с пандиза, след като го хванаха да краде захар от захарната фабрика? Кой ли му е помогнал? Попитайте го!Същото това момче притежава казан за ракия в селото. Наложи ми се да сваря ракия в същия този казан и не мога да ви опиша каква смрад трябваше да търпя докато трае процеса. Да не говорим, че същият този казан замърсява водите на селото. Едва ли жителите на селото знаят за това, но вие със сигурност знаете, нали все пак е ваше момче. Казвате, че вие не делите хората. Защо точно това „прекрасно момче" с ваше съгласие се е сдобило с толкова много общинска собственост. Това „прекрасно момче" е било причината фурната в селото да бъде затворена, за да може да я превърне в негова собственост. Градинката пред магазина на това „прекрасно момче", която е била общинска собственост сега вече е собственост на това „прекрасно момче". Защо? Защото е ваше момче! Ами само това ли? Ако трябва да опиша цялата мръсотия на това „прекрасно момче", коментарът ми ще бъде по-голям от статията. Г-н Вардунски, и вие ли по такъв начин доказвате себе си? Щом заставате зад гърба на това „прекрасно момче", значи одобрявате това негово поведение. Разочаровахте ме г- н Вардунски. Изгубихте още един верен гласоподавател. Един съвет: преди да застанете зад гърба на някой, първо го проучете що за човек е той. Около вас има и още такива като него. Огледайте се! Успех!

Отговори

Обожателката

17 окт, 2019 22:01

Жалко за бедните пенсионери те не заслужават това. Ама неговите подръжници си го заслужават всички са запалени от него но те си го уважават в пощата в съвета в училищито тези негови обожателки още му сърбэт попарота . Само гледаэте ще има и втори епизод селските бизненмени които са му се нодупели пак ще шзгэрят , ако беше по млад и жаните им ща ше да ощастливи но уви простатата алармира

Отговори

Ало ало

17 окт, 2019 21:12

Този "АЛО ИЗМАМНИК" помияра Карамелата трябва да изгние в затвора как маже да взима парите на бедните пенсионери.

Отговори

Песимист

17 окт, 2019 13:55

Само да не стане :изгонили лъжеца,турили крадеца .Забравихме май шекерената афера .

Отговори

Шефа

16 окт, 2019 15:55

Бат андоне ще те махнат от власт и то скоро на хората им писна от теб боклук

Отговори

Мошеник

14 окт, 2019 23:00

Той тоя Георги Иванов космонавта ще да е. Дано и Карамелата да излети надалече

Отговори

Оптимист

14 окт, 2019 20:51

Скоро кметът Андонов беше разследван за "Ало измами" и разпространение на наркотици. На Трояново му казват Северна Корея т.е. там има военен режим и еднолична диктатура на кмета. Хора, събудете се. ВИЕ НЕ СТЕ ОВЦЕ!!!

Отговори

Сиса

14 окт, 2019 20:41

Тоя измамник колко души почерни с ало историите и как бсп-то още го държат

Отговори

Гогича

14 окт, 2019 20:39

Ей такива ги има още от старо време самозванци.....

Отговори