Село Трояново видя спасение в лицето на Жельо Вардунски /Снимки/
  • 2
  • 1
  • 0
  • 2
  • 0
  • 0
  • 0
  • 1

Село Трояново видя спасение в лицето на Жельо Вардунски /Снимки/

Жителите на село Трояново приветстваха общинския кмет на Камено Жельо  Вардунски.Той бе аплодиран и поздравен  за направеното по време на мандата.
"Ако искаше Вардунски да ни дели на наши и ваши,тук нямаше да се случи абсолютно нищо.Говорим за друга категория  човек,не като местния кмет Андон Николов,при който важи сталинския принцип "ако не си с нас,значи си против нас",заявиха жители на Трояново,които лично благодариха на Вардунски,че е съумял да се пребори за модерна канализация.Тя вече се изгражда,ремонтирани са и довеждащи пътища до селото и куп други неща от чисто битови нужди за местните.
Вардунски пое много сериозен ангажимент ,че ще преобрази селото ако се смени местния кмет . Избраникът на политическа партия "ГЕРБ"  е Петър Иванов. Той както и самия Вардунски бяха подкрепени от председателя на "Тракийско дружество Екзарх Антим Първи" Тодор Ангелов.Младите от селото не скриха благодарността си към Вардунски,че по време на неговия мандат всички детски градини на територията на общината са станали безплатни.
"Знам проблемите ви,знам и радостите ви,единственото за което ви моля е да загърбите страха и да заложите на една истинска промяна. Аз съм зад вас и ще бъда с вас,но да ми бъде по-лесно, ме подкрепете заедно с това прекрасно момче,което е доказало себе си .Няма да ви се обидя ако гласувате за нас и посредством протестен вот.Знаете какво е -гласуваш против някой, посредством някой.Не обичам да нападам други партии,но ще ви кажа  и е хубаво да не се забравя.Партията на местния Ви кмет "БСП", бе оставила Общината на много сериозен дефицит, а сега нямаме и стотинка задължения.",каза Вардунски в местното читалище .
Според анализатори той заварва Община Камено на минус 600 хил.лева,куп още просрочени задължения,но въпреки това я изправя на крака и напук на сериозното предизвикателство, каквото бе унищожителното наводнение в малките населени места неотдавна.Коментари

Запознат

22 окт, 2019 17:15

Искам да кажа на всички който пушат и изказват мнение по въпроса какъв е кметът на селото,да не е идеален човек но кой е та това е човекът пред чиято врата всеки е стоял от това село това е човекът който е помогнал на всеки отишъл при него и искам да ви кажа че това неблагодарно отношение към него говори само и единствено лошо за вас защото в това село лицемерие има и ще има жалко че този човек толкова години помага а няма кой да застане и да каже една добра дума не ви е срам,бай андоне господин кмете , ти беше като баща за много от нас и се надявам дълги години да си между нас дори и данестанеш кмет защото знам че си изморен и искаш да си почиваш ти пожелавам винаги да бъдеш така благороден човек радвам се и се гордея че те познавам,мойте огромни овъжения пред твоята личност

Отговори

ИСТИНА!!!

22 окт, 2019 10:33

Г-н Вардунски, това „прекрасно момче" Петър Иванов, както го наричате, как точно е доказало себе си? Знаете ли как точно се размина с пандиза, след като го хванаха да краде захар от захарната фабрика? Кой ли му е помогнал? Попитайте го!Същото това момче притежава казан за ракия в селото. Наложи ми се да сваря ракия в същия този казан и не мога да ви опиша каква смрад трябваше да търпя докато трае процеса. Да не говорим, че същият този казан замърсява водите на селото. Едва ли жителите на селото знаят за това, но вие със сигурност знаете, нали все пак е ваше момче. Казвате, че вие не делите хората. Защо точно това „прекрасно момче" с ваше съгласие се е сдобило с толкова много общинска собственост. Това „прекрасно момче" е било причината фурната в селото да бъде затворена, за да може да я превърне в негова собственост. Градинката пред магазина на това „прекрасно момче", която е била общинска собственост сега вече е собственост на това „прекрасно момче". Защо? Защото е ваше момче! Ами само това ли? Ако трябва да опиша цялата мръсотия на това „прекрасно момче", коментарът ми ще бъде по-голям от статията. Г-н Вардунски, и вие ли по такъв начин доказвате себе си? Щом заставате зад гърба на това „прекрасно момче", значи одобрявате това негово поведение. Разочаровахте ме г- н Вардунски. Изгубихте още един верен гласоподавател. Един съвет: преди да застанете зад гърба на някой, първо го проучете що за човек е той. Около вас има и още такива като него. Огледайте се! Успех!

Отговори

Винарско

15 окт, 2019 6:40

А винарско кой ще спаси защо винаги го прескачат.а на изборите ни търсят.сто години нищо не е правено за винарско.срам.

Отговори

Русанка Стамболова

15 окт, 2019 0:36

Трояновци,казвави се, какво да направите! Опитайте те,ще е за добро!

Отговори

Пипи

14 окт, 2019 21:24

Това е проект изработен от администрацията на Бонев

Отговори

Петров

14 окт, 2019 20:41

Верно е туй за Жельо за канала там.И Теъстиково намазаха

Отговори