Ямболското нашествие в Приморско заради кръщелника на Сидеров ли е?
  • 0
  • 0
  • 1
  • 0
  • 4
  • 0
  • 0
  • 2

Ямболското нашествие в Приморско заради кръщелника на Сидеров ли е?

Наши читатели сред които известни общественици, алармират за своебразен прецедент. В Приморско и близки населени места към морската община са забелязани множество ямболии. Но определено не са с плажен дрескод. С поведението си подсказват, че утре ще упражняват право на вот. Но не в родния град, а в Приморско, според запознати. Ако това е вярно, това означава, че е направена меко казано странна калоборация с адресните регистрации. Позволяваща да се определят съдбините на хора, които са постоянно живеещи на място. Но защо точно ямболии по това време на годината и за тези избори точно? Има ли кандидат за местната власт от този край? Оказа се, че май има. При това водач на листата на ВМРО, която партия подкрепя в кметската надпревара дългогодишния общински Първи в миналото с меко казано противоречива слава- Димитър Гихоров Димитров. Да си водач на дадена политическа формация в Приморско, при това да изместиш местния й лидер, да не си родом от общината и да нямаш съществени заслуги към нея, си е направо невероятно. Но явно целта оправдава средствата и изглежда заслугите на Георги Зафиров- Гонзо от Ямбол са невидими за мнозина. Но кой е той? Кръщелник на Волен Сидеров, а в Ямболско е известен като крупен бизнесмен, за генезиса на чието богатство, се носят всякакви легенди. Включително, освен усилена куфарна търговия в началото на Прехода, и търговска близост с голям бизнесмен от Турция. Днес в деня на размисъл надвисна сянката му за провокативна акция из Приморско /втора и трета снимки/. Определяна като шербет с байганьовски прийом. Прави се опит да се омаскарят политически опоненти с пасквили и "цитати". Разлепени са масово фалшиви плакати които целят да внушат, че Димитър Германов от ГЕРБ и Захарина Неделчева от СДС са едно цяло, независимо, че са опоненти. А самата Неделчева е предложена за изключване от ГЕРБ, какъвто член е била през годините. Явно ще се пробва всичко, без значение какво ще коства това. Но рано или късно грозната истина лъсва, включително за извършените вчера арести в Приморско. За които странно защо публична гласност не бе дадена.

 

ЮниконбгКоментари

Жужа

27 окт, 2019 0:39

Гихоре остана ли партия с която не си се заигравал още?

Отговори

БоБо

26 окт, 2019 23:56

Егаси повърнята хамелеонска е тоз.И в Приморско ли ви налази Гонзо "истината".Ей съсипахте я тая държава

Отговори

не е важно

26 окт, 2019 22:50

господа гербаджии за вас не се ли отнася деня за размисъл

Отговори

Галя

26 окт, 2019 22:39

При туй положение ще позволим ли ментарджии да се открояват в "Кюприя"?

Отговори

Мара

26 окт, 2019 21:52

Ужас

Отговори

taratora

26 окт, 2019 21:30

Neznam za tiq no brat mu na Zdravko napravo me prati v nokdaun s "veliki"misli na predizborna sreshta

Отговори

Иии

26 окт, 2019 20:57

Ииии баси ямболлията веее! Голяма реклама по всички медии. Страхотен пи ар му направихте на този чиляк. Кюприйската власт голяма заплаха видя у ямболията ???????????? Чи покрай него и Приморско дигнаха рейтинг ???????? Зафе, жив и здрав да си ако не друго поне туристи ши има у Кюприя ????????

Отговори

Кети

26 окт, 2019 20:56

няма майтап толкоз туристи..досущ като юли месец е

Отговори

Щерьо

26 окт, 2019 20:47

Гихора и Томов за кач пара се надупихте на ямболския? Утре с какви очи ще вървите по улиците? Изложихте се като вчерашни дришлювци!

Отговори

Топалов

26 окт, 2019 20:41

Питах преди време Дракалиев в Бургас за тоз образ и се оказа че по крими начин е влязло това Зафе в редиците им

Отговори

Бебо

26 окт, 2019 20:39

Гихора пак е кандидат за кмет?Тоз пенсионер срама няма ли?

Отговори

26 окт, 2019 21:48

И още как