Вики от Кърджали предлага секс промоция в изборния ден /16+/
  • 2
  • 0
  • 0
  • 0
  • 3
  • 0
  • 0
  • 0

Вики от Кърджали предлага секс промоция в изборния ден /16+/

„Аз помагам на хората да заздравят връзките си, аз съм един вид „обществен съветник“ по въпросите за любовта“-това казва за себе си Виктория. Поне с това име се представя. Вики „изби рибата“ със секс оферти за изборния уикенд. Проститутката на средна възраст чака клиенти в един от кърджалийските квартали като цената на сеанс за 30 минути е 50 лева, но за час - 80 лева. Жрицата на любовта предлага всички видове секс, а ценоразписът се върти свободно в интернет, пише 24rodopi.com.

Десетки момичета заработват средно по 100 лева на час от секс в областните градове Кърджали и Смолян. Стаи в многобройните къщи за гости и квартири са се превърнали в работни места на „дами за приключения”, както се наричат жриците на любовта. Труженичките са на възраст от 18 до 40 години и предлагат всякакви ласки. Цените тръгват от 40 и достигат до 70 лева за 30 минути. За час прекарано време в ръцете на професионалистките пък цената започва от 100 и достига 120 лева. Но не липсват и промоции.

40-годишна дама е обявила тарифа от 50 лева за 30 минути, за час обаче цената е 80 лева. Всички труженички предоставят терен за клиентите. Офертите им са публикувани и в сайт за възрастни. Предоставени са телефонни номера на момичетата, както и богат снимков материал за физическите им данни. Пазарлъците са изключени, а дамите посочват мястото, където ще се проведе сеансът. В 90 на сто от случаите това са къщи за гости в града. Номерът на стаята се посочва по телефона, а тя се плаща от момичето. Използват се и много квартири в най-големия кърджалийски квартал-„Възрожденци”. Дори в нови кооперации. Над 50 са офертите за Кърджали в сайт за секс обяви. Далеч по-скромен е техният брой в Смолян, установи проверка на екипа ни. И в двата областни града има две предложения от проституиращи мъже. Докато край Арда „надарен жребец” предлага всичко на дами с цена по договаряне, то в Смолян жиголото е посочило 60 лева.

Офертата гласи: „Може да ме търсят и дами, на които мъжете им са в чужбина”. В града на Планетариума се предлага и порно на живо. Младо семейство е оферирало половия си акт за пред воайори, които срещу допълнително заплащане могат и да се включат. Обяви са зададени и за всички по-малки населени места в двете области. Основно обаче се разчита на клиенти в областните центрове. Момичета в Кърджали дори се опитват да вдигнат класата с посочени

 Коментари