Омразният за бургаските бандюги Бял ескадрон гласува и се аргументира защо
  • 0
  • 2
  • 0
  • 0
  • 1
  • 0
  • 0
  • 1

Омразният за бургаските бандюги Бял ескадрон гласува и се аргументира защо

Отрядът Бял ексадрон, който избягва показност и епизодично провежда наказателни акции в Бургас и близките населени места, предупреди за упражняване на масов корпоративен, контролиран и купен вот в морската община. При ромите активността била обичайната и се очаква до края на деня да стане много висока. Най- последната тенденция при тях била да се получава обещаното от всеки един след като се отбележи и фотографира "правилната" цифра в бюлетината за кмет и тази за общински съветници. За целта се давал оборотен телефон включен на безшумен режим за използване в тъмната стаичка. Чак след като се покажела снимката на излизане и се върнел телефона, се получавало "нещото" обещано в аванс.

"Ето заради такива практики сме длъжни да гласуваме и го правим. Длъжни сме заради нас самите, децата ни, и по- възрастните ни съграждани. Защото който не трябва гласува, а който трябва, си прави оглушки в повечето случаи. Бургас заслужава можещи бойци да го управляват и да се борят за интересите му смело" конкретизират от Бял ескадрон. Отказват да назоват кой кандидат за кмет е техен избраник, както и политическата формация. За преференциален вот открехват завесата, че става въпрос за млад бургазлия около Христова възраст със значимо присъствие в обществения живот и с реализирани каузи в житието и битието си. При това без да има властови лостове. Бял ескадрон не обича показността, а разгласа за действия и противодействия стават достояния посредством скрити чатове засега и групи, популярни за ограничено количество хора. За това поведение се изтъкват комплексни причини. Съставен е отрядът от бивши барети, полицаи, военни и спортисти. Провежда периодично вътрешно обучение, най- вече за физическа подготовка.

Всява паника и страх сред мутрите в Бургас. Сочената за паравоенна организация е създадена преди около година и половина с цел да се бори с преливащата престъпност в морския град. Той от години има печалната слава на един от най- мутренския град, а криминалния произвол на момчетата- силоваци е ежедневие по местните улици и квартали. Именно заради това е бил създаден въпросния отряд който вече има славата на "Бял ескадрон". Престъпността и произвола сред смуглите, също е мотив за изненадващи прояви в полза на общите интереси.

Той е наричан така заради това, че неговите членове в началото са обичали да носят бели качулки които са изрязани около очите. По този начин те удивително напомнят на организацията "Ку-клукс-клан" в САЩ. Разликата все пак е, че ку- клус- клас е расистка организация, а бургаския ескадрон се бори с криминалните типове в Бургас. Ескадронът има вече няколко мощни акции в които нагли мутри и смугли типове са били наказвани по подобаващ начин.

 

ЮниконбгКоментари

Борис

29 окт, 2019 3:10

Господине, очевидно е,че не сте грамотен,но поне сте се опитали да бъдете такъв.Не сме свикнали (хората родени около христовата възраст) "смугли" хора да тормозят жителите на града ни,а и вие знаете много добре, че отскоро (4-5 години) излизате от катуните ви без да ви е страх и да си мислите,че Бургас е ваш. Именно защото полицията ви пазеше се стигна до тези ваши своеволия!!! Респект,за момчетата от така нареченият бял ескадрон и продължавайте все така.__88/14__

Отговори

неотрален

27 окт, 2019 19:54

пропуснахте да изясните ползата на членовете ескадронци от самия бял ескадрон. Кой би повярвал ,че главната им цел е да наказват мутри за доброто на Бургас, защо никъде не пише за бизнесът им че причината да съществуват е опазването на редът в определени дискотеки , изяснете на хората за варварските им методи с които постигат това как усъждат и наказват бес предопреждение и от това своеволие колко пати са наказвали чрес жесток варварски побой ,погрешни хора как са изнудвали жертвите си за значими суми исползвайки настоящл сложебно положение защото истината е , че повечето от тях са ударната полицейска бригада БМБ (качулките)

Отговори

Мите

27 окт, 2019 14:51

Поздрави на Колето

Отговори

Дими

27 окт, 2019 14:27

Време е в Бургас да има не един и два доброволчески отряда дето да си сътрудничат с полиция.Ако полицият ане ще с реален бач срещу батките разпищолени

Отговори

РАМБО

27 окт, 2019 13:51

И да триеш кометарите,и да не ги триеш пак си остават на Кеворк Дадурян глупостите, смешни сте.....

Отговори