Кога и как брачната партньорка свиква да живее по друг начин
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0

Кога и как брачната партньорка свиква да живее по друг начин

Никога не трябва да игнорираш жената, която обичаш, защото така ще я загубиш. Когато става въпрос за любов, това което жените мразят най- много е да бъдат игнорирани от човека, за който ги е грижа.

И няма значение от колко време имате връзка. Винаги искат старание и да се показва любовта.

Факт, доста двойки, които се игнорират един друг. Това не е добре. Когато си с партньора си, цялото ти внимание трябва да е насочено към него, а не към телефона ти. Разбира се, ако има спешен случай е допустимо. Но да проверяваш социалните мрежи просто ей така, докато любимата ти стои пред теб, е пълна глупост.

Може би отначало, тя ще ти каже, че не ѝ харесва, когато не ѝ обръщаш внимание. И ако не се вслушаш в думите ѝ, ще я изгубиш. Защо? Защото след време ще престане да моли за пълното ти внимание, и ще насочи своето собствено към себе си. Ще осъзнае, че заслужава повече, защото е прекрасна и стойностна жена, отвътре и отвън.

Защото, когато игнорираш жената до себе си, ѝ помагаш да види живота си без теб и да осъзнае, че не си ѝ нужен. Ако не отговориш на обажданията и съобщенията ѝ, я учиш да не ти пише толкова често, а стигне ли се до това, ще я изгубиш, защото вече няма да иска да губи времето си с теб.

Колкото повече игнорираш жената до себе си, толкова повече тя свиква да живее без теб.И преди да се усетиш, тя ще си е тръгнала.

Може би живееш във някаква фантазия, че е нормално да оставяш дамата си на заден план, защото тя никъде няма да отиде. Напразно предполагаш, че тя винаги ще е до теб, защото те обича. Съжалявам, че трябва да разбия фантазията ти, но истинската жена знае кога е време да си върви. Знае цената си и няма да позволи да я унижаваш и да я приемаш за даденост.

Защото, когато я игнорираш, тя мисли че не я уважаваш. Че не заслужава да я изведеш на среща и да говориш с нея по време на вечеря. И дори да не е така, тя вярва че е.

Никоя жена не трябва да се чувства игнорирана и нежелана от любимия си.

Тази жена е била с теб през всичко. Точно затова няма значение какво става в живота ти, остави телефона си и говори с нея. Прекарай време с нея. Изведи я. Обичай я. Цени я преди да е станало прекалено късно.

Не я учи как да живее живота си без теб.

 

ЮниконбгКоментари