Наследникът на разгромения Рейзи в Созопол: Ще оправдая доверието /видео, снимки/
  • 22
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0

Наследникът на разгромения Рейзи в Созопол: Ще оправдая доверието /видео, снимки/

Новоизбраният кмет на Община Созопол Тихомир Янакиев от БСП благодари за гласуваното му доверие по време на местния вот и заяви, че то ще бъде оправдано във времето. Наясно е каква отгорност поема и твърдо възнамерява да изпълни ангажиментите си. Освен развиване на общината по начертаните посоки, очаква се да бъде заповядана ревизия за действията на предишното управление. Включително разгласа за финансови злоупотреби и опорочени обществени поръчки. Тихомир Янакиев поднесе посланието си в препълнената зала след като получи официалните резултати от изборите и символите- по протокол на общината от председателя на ОИК- Созопол Виржиния Хайк. В залата се наби на очи слисания поглед на екс кмета и настоящ общински съветник Панайот Рейзи и загубилата балотажа Красимира Германова- досегашен предс. на ОбС Созопол. Последните двама бяха рамо до рамо и видимо днес и изражението им бе гузно- пораженчески. Включително при звученето на химна.

В новия местен парламент БСП има 7 общински съветници. С тези на ПП МИР- 2, се очаква да се оформи мнозинство от общо 9 съветника. ПП МИР подкрепи и помогна на Янакиев за балотажа. Партньорите от ГЕРБ и СДС имат по четирима или общо 8. Първоначалното заседанието бе водено от най- възрастния общински съветник Катя Стоянова. Или още зам.- кметът, който довърши мандата на отстранения Панайот Рейзи. Иначе новият председател на ОбС Созопол очаквано е Георги Пинелов от ПП МИР. Заел трето място в кметската надпревара на първи тур. Той бе единствената предложена кандидатура за поста. Клетва положиха днес и новоизбраните кметове на по- малките населени места в морската община.

 

Степан Дадурян

Кеворк Дадурян

 

 

 

 

 

 

 Коментари

Топи

7 ное, 2019 5:59

Тези айдуци за какво са. Да замазват какво са надробили. Да се махат и да не се показват до съда. Да дойдат млади хора неопетнени. Една БСП им го показа.

Отговори

Анелия

6 ное, 2019 15:38

Всички да се махат катя ма тя и останалите стига са пълнили гушите хората не са толкова малоумни че пак да ги изберат

Отговори

Тошо

6 ное, 2019 15:13

Манджата искам да видя сега и другите хрантутници шебеци мазни и ненаядни псета

Отговори

Явор Андреев

6 ное, 2019 15:03

Панделата за РЕЙЗИТО.

Отговори

Кате

6 ное, 2019 14:58

Да се търси отговорност за купуване на гласве-ко ми се прави на хрисима Панайот???????

Отговори

Мимо

6 ное, 2019 14:56

Тихомире бъде честен и управлявай честно за да не се превърнеш в Панчи Удобното

Отговори

дани-то

6 ное, 2019 14:55

Рейзата как гледа само.А той що е в съвета а не зад решетките?

Отговори