Врата към Рая ли е Мишкова нива в Странджа?
  • 1
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 1

Врата към Рая ли е Мишкова нива в Странджа?

Учени от БАН откриха вратата към Рая, тя се намира в Странджа, България!
Това е едно уникално тракийско светилище, което се намира край Малко Търново и се нарича Мишкова нива. Тя е тракийско светилище, което представлява огромен мегалитен комплекс, с форма на два кръга, чийто диаметър е около 30 метра и античен храм от 7 огромни камъка, всеки един от които тежи около 10 тона.

Мишкова нива е древно тракийско светилище, в което и до днес се случват странни явления и витае особен вид енергия.
Това светилище според древните писания още от тогава се е използвало за среща на жреците с отвъдното и със сили от други светове.

Уфолози са заснели и документирали срещи с НЛО, които са изпратили на учените в БАН.

Така изглежда Мишкова нива, за която се казва, че е портала към Рая.
Местните хора казват, че мястото е толкова странно и има такава особена енергия, че никое животно не смеело да влезе вътре в двата концентрирани кръга на мистичното тракийско светилище.

А енергията вътре в него била толкова силна, че само посветени можели да издържат на нейната сила, останалите, ако влязат в кръга неминуемо си тръгвали с главоболие.

Учени-езотеристи твърдят, че точно тук на Мишкова нива се намира вратата към Рая.

Те дори са още по-точни, като разкриват, че Райските порти се намират точно между 10-тонните камъни на храма.

Всички езотеристи твърдят, че това не е случайно, защото земята на България е свещена и още от древни времена тя е наричана „Земята на Боговете”.

Мишкова нива представлява една пространствено-времева структура, или „портал”, през който се телепортират обекти и същества. Те нямат телесна форма и пазят страната ни от всякакво зло.

Според Пророчицата Ванга, близо до каменните кръгове има гроб на древна принцеса, която държи в ръцете си жезъл от извънземна материя, чиято сила е толкова голяма, че може да привлече извънземни кораби.

Неотдавна екип от 5-ма български учени стават свидетели на уникално явление, което се е случило точно на Мишкова нива, когато Луната е застанала на една линия със западната стена на обекта.

Според наши парафеномени и учени-езотеристи, Мишкова нива е портал към Рая с невероятна енергия и сила. Той е отворен специално в българската свещена земя, и цялата негова енергия, както и тази на нетелесните същества, които той привлича е да поддържат божествената искра по българските земи, която ще спаси всички българи по време на Апокалипсиса, който ни очаква!

 

chudesa.netКоментари