Бургаският "паяк" заработи и след полунощ?
  • 1
  • 2
  • 0
  • 3
  • 0
  • 1
  • 0
  • 3

Бургаският "паяк" заработи и след полунощ?

Три пътни знака на едно място указват, че в Бургас репатрацията е станала денонощна. Снимката е автентична и е от ул. "Лермонтов"- между бившия клуб "Ереван" и арменската църква. Указано е, че в точно определено разстояние по еднопосочната улица е забранено паркирането. В противен случай "паякът" идва и вдига колата. А часовият диапазон, който е посочен е между полунощ и 9 часа сутринта. Това е изненада защото широко известно е, че репатриращите машини работят до 23 часа и започват работа в 7 сутринта. Преди да бъде ремонтирана тази улица в ЦГЧ, действаха правилата на синята зона. Имаше дори очертания по паветата. Изглежда обаче има някаква промяна заради живущите в района, сметоизвозването или конкретно нощно заведение. А най- голямата промяна е, че "паяците" не спят и работят дори по тъмна доба. Това означава, че и наказателния паркинг между Трета поликниника и ул. "Оборище" също дежури 24 часа. Съветът е водачите да бъдат наблюдателни, включително и в тъмната част от денонощието. Включително в "Меден рудник", където също били забелязани знаци като този на снимката. Ако от ОП "Транспорт" искат да бъдат безпощадни, то "паяците" трябва да влизат и излизат от жк "Възраждане" непрестанно. Всеки втори знае защо.

 

Кеворк ДадурянКоментари

Джаксън

1 дек, 2019 22:32

Ти си наглеждай колата вечерта че да не ри стане тъпо мнофо сутримта :-))

Отговори

Джак

1 дек, 2019 19:55

Много тъпа статия

Отговори

Shak

1 дек, 2019 19:46

Bokluka se wdiga prez denq ot podzemnite.Vecherta predi 2-3 godini go sabiraha bokluka.No kakwoto i da e tozi paqk yavno e w boina gotnownost za takwic operacii i no6ta.

Отговори

Кореняк бургазлия

1 дек, 2019 18:07

Знакът показва 8 метра,за да може да изчистят контейнера за смет,което обикновено става вечер от сметоизвозващата фирма.

Отговори

Някой

1 дек, 2019 16:57

Само за пари мислят

Отговори

джадая

1 дек, 2019 14:15

Паркирането ок ама престой ко ши ма спрат ли какво

Отговори

Бобчо

1 дек, 2019 14:14

то има си хас да не забачка и вечерта-трябва лев

Отговори