Пестелив Джошуа победи Руиз в напрегнат мач
  • 0
  • 1
  • 0
  • 0
  • 1
  • 0
  • 0
  • 0

Пестелив Джошуа победи Руиз в напрегнат мач

ПЪРВИ РУНД
Битката Антъни Джошуа (22-1, 21 KO) и Анди Руис (33-1, 22 KO) започна оспорвано. И двамата боксьори не искаха да рискуват в началото на двубоя. Джушуа се опитваше да атакува с далечни удари, а Анди Руис търпеливо изчакваше. Джошуа удари мощно Руис с десен прав, който отвори аркада на американеца от мексикански произход.

ВТОРИ РУНД
Двоен ляв прав в главата на Джошуа в началото на втория рунд. Втория рунд продължи предпазливо, но Руис вкара нов удар. Десен прав в лицето на Анди Руис. Руис отвори аркада на Джошуа.

ТРЕТИ РУНД
Анди Руис атакува, но Джошуа избегна атаката. Двамата продължиха предпазливо битката. Ляво кроше на Руис, а след това Джошуа вкара ъперкът в главата на американеца.

 
ЧЕТВЪРТИ РУНД
Анди Руис тръгна много настървено. Ляв прав на Джошуа попадна в главата на Руис. Нов ляв прав вкара британеца. Ляв прав удар на Анди Руис попадна в целта. Добро дясно кроше на Руис. Джошуа избягваше размяната на удари от близка дистанция. Ляво кроше и десън ъперкът за британеца. Анди Руис отвърна на атаките и с няколко удара зад главата на британеца донесоха успех за американеца в този рунд.

 
ПЕТИ РУНД
Лявата скула на Анди Руис се наду, след като получи доста удари. Анди Руис продължи активно. Джошуа пласира десен прав и ляв прав удар в главата на Руис.

 
 
ШЕСТИ РУНД
Ляво кроше за Анди Руис в началото на 6-ия рунд. Джошуа вкара ляв прав удар. Мощно ляво кроше на британеца разклати Анди Руис. Умната игра на британеца му донесе успех в 5-и рунд от началото на двубоя.
СЕДМИ РУНД
Антъни Джошуа не уцели с дясно кроше съперника си. Дясно кроше на Руис попадна в целта. Дшошуа вкара ляво кроше.

 
ОСМИ РУНД
Джошуа вкара добър удар в началото на 8-ия рунд. Дясно кроше на Анди Руис попадна в целта и изнерви британеца. Мощно дясно кроше за Анди Руис разклати британеца. Тежкият 128 кг американец удари тежко Джошуа и спечели рунда.
 

ДЕВЕТИ РУНД

Добро начало за Руис. Антъни Джошуа заигра активно с крака и избягваше атаките на съперника си. Десен удар пласира Джошуа в тялото на Руис. Джошуа отвори отново аркадата на Анди Руис. Американецът отнесе няклоко удара, но веднага ги върне.
11-И РУНД
Руис атакува в началото на рунда, но Джошуа контраатакува. Руис отнесе нов тежък удар. Американецът започна да се движе все по-тежко, а Джошуа продлъжаваше свежо да избягва атаките му.
 
12-И РУНД
Анди Руис търсеше атака от началото на последния рунд. Ново дясно кроше за Руис и ляво кроше на Джошуа. Британецът продължи да танцува по ринга без да рискува излишно в битка от близка дистанция. Руис вкара точно ляво кроше. Американецът продлъжи да атакува, но това не бе достатъчно за победа в мача.


Коментари