Рейзи вън от ФК Созопол, големи промени в ръководството
  • 10
  • 1
  • 1
  • 2
  • 2
  • 0
  • 0
  • 0

Рейзи вън от ФК Созопол, големи промени в ръководството

Досегашният президент на общинския ФК Созопол Панайот Рейзи бе освободен от този пост. Това стана днес на проведенето Общо събрание на клуба. В същото време Управителният съвет от 11 души се намаля на 7. Новият председател се казва Станимир Желев. Членове на УС са още Любомир Колев, Димитър Делииванов, Росен Чачев, Петър Симеонов, Калоян Стоянов. Всички членове на УС изразиха готовност да помагат на клуба с по 5000 лева на година. Но ще се изчака ревизията защото май се оказва че предишните членове не са плащали или поне не всички.
Председател на новата ревизионна комисия ще е кметът на Созопол Тихомир Янакиев. Той е разпоредил пълен одит на клубните финанси. Времевият период е три години назад.
Досегашният изпълнителен директор Румен Димов остава към този момент на поста си.
Днес стана ясно, че в момента в касата на дружеството има 2585 лева. Клубът има солидни задължения за осигуровки, както и съм доставчици. Отделно за квартири и хранене на футболисти се дължат около 10 хиляди лева. Негодувание за това и други парични мистерии изказаха Георги Пинелов- предс. на ОбС и Христо Бардуков- секретар на младежта и спорта.
Бюджетът на ФК Созопол за 2020 година ще е в размер на 471 хиляди лева. В момента представителният отбор е на първо място в Трета лига - Югоизток и има реални шансове за атака на втория ешелон. Чертае се нова концепция за развитие на ДЮШ и налагане на повече местни и подготвени играчи в мъжкия тим.

Кметът на общината Тихомир Янакиев призова да се търсят пари за клуба. Общината ще положи усилия да изпълни своя ангажимент. Янакиев уточни, че сумата е респектираща на фона на състоянието на финансовото състояние на Созопол. Кметът гарантира прозрачен одит и оповестяване на резултатите в най-скоро време.Коментари

Мимо

11 яну, 2020 17:48

Колко лев се окраде покрай тоя стадион и дали ще има там ревизия или вече са се разбрали да няма шум.Има и хора дето имат да взимат лев щот там са имали ниви преди.

Отговори

Насо

10 яну, 2020 21:30

ФКто е средство да се откланят кинти.

Отговори

Цеци

10 яну, 2020 20:08

Янакиев трябва по остро да му влиза с бутоните на тоя всеядния гъбарков за да каже какво е дал Главоча Гъбарков на Перуката на Санта Марина и що го е подарил.И това ли ще се мълчи?

Отговори

Бебо

10 яну, 2020 19:54

аре чао главоч и сега кирливите му ризи навън с хастара

Отговори