Освирепяли хищници край "Хан Крум" на Ришки проход
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 1
  • 0
  • 0
  • 0

Освирепяли хищници край "Хан Крум" на Ришки проход

Новооткритият комплекс "Хан Крум" на прохода между Карнобат и Шумен не е безопасен за посетителите си напоследък, споделят запознати. Край ресторанта и мотела се навъртат глутници чакали и вълци и човек трябва да бъде доста предпазлив, когато посещава търговския обект. Той самия се стопанисва от близки до ПП ДОСТ лица с ярко присъствие в бизнеса с концесионирането на ловни полета в района. Изглежда комплексът създава хранителна среда за хищниците в тази част на Балкана. Най- вероятно става въпрос за замърсяване на гората с непотребни хранителни продукти или остатъци от одран след отстрел дивеч. Всичко това вероятно става в комбинация с нерегламентирано изливане на отпадни води. Ако това е така, то може да избухне скандал понеже в близост е питейния язовир Камчия с който досег има р. Луда Камчия. Тя пък минава непосредствно до "Хан Крум". Не е известно заведението и мотела да имат собствена мръсна канализация с пречиствателно съоръжение. Т. нар. фекалки също не са били забелязвани да идват на място и да издърпват нечистотия от септичните ями на обекта. Вероятно такива няма изобщо и всичко се излива в реката. Законно ли е това обаче и има ли покровителство, за да не бъдат закачани господата от ДОСТ?! Факт е със сигурност друго напоследък- сбор на хищници около комплекса, а в природата, както е известно празно няма. Има нещо, което ги привлича. А това определено няма да са жриците на любовта, намигващи на нашите и чуждите тираджии по прохода, пак там в района.

 

 

Юниконбг

 

 Коментари

Жаки

20 яну, 2020 18:00

трофеи накачулени вътре и не готвят добре

Отговори

Гегата

20 яну, 2020 17:28

кумчо Вълчо отива да отмъща щото му гармят граната уния камуфлажните с карабините.Сериозно-възможно е вълка е умен много а не тъп като в приказките

Отговори

"kakata"

20 яну, 2020 17:11

edni otwratni vartqt shishove tam i chuvam che ne e tavrqz rabotata

Отговори

Кирето

20 яну, 2020 17:08

Там добре се охка и пъшка с чужда булка докат си на лов ха

Отговори

Бобчо

20 яну, 2020 17:07

мърсят гадовете а храната им е отврат-леглата и стаите бардак с мухъл

Отговори

Бекир

20 яну, 2020 17:03

Камионджиите ще я карат по полека там кат карат ония дами :-))

Отговори

Жика

20 яну, 2020 17:01

Ко ви става канализация бе-всичко в ряката и кой ши има каже нещо на тея партийци

Отговори

Цаков

20 яну, 2020 16:59

сто на сто че туй което убиват в гората тея го предлагат в рестоарната-проверено непроверено а кото е излишно от ядливото месо го хвърлят там някъде.Лудница става с вълка после се събират отвсякъде.Тез не са случайни.

Отговори