Пуснаха билетите за Вечното дерби
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 1
  • 0
  • 0
  • 0

Пуснаха билетите за Вечното дерби

От Левски пуснаха в предварителна продажба билетите за дербито с ЦСКА. Сблъсъкът между двата отбора е на 15 февруари от 14:45 часа на националния стадион "Васил Левски".

Ето какво написаха в сайта на "сините":

"Уважаеми привърженици,

билетите за домакинския мач на „Левски“ срещу „ЦСКА-София“ от 21-ия кръг на ППЛ вече са пуснати в предварителна продажба. Срещата е на 15 февруари, събота, от 14:45 часа на Национален стадион „Васил Левски“. Цените на пропуските за сектори А и В са 15 лв., а за Б и Г – 10 лв.

ПФК „Левски“ има удоволствието да предостави нова възможност за децата и техните родители – изцяло семейни и обезопасени блокове разположени в сектор Б и в сектор Г („Лъвчета“). Цените на билетите за тях са следните – за един родител с до две деца - 10 лв. и за двама родители с до две деца - 15 лв.

 

Цените на билетите за ложи 3, 4, 6 и 7 в сектор А са 30 лв.

Билети се продават в официалния магазин на ПФК „Левски“ в сектор "A" на стадион "Виваком Арена - Георги Аспарухов" всеки ден от 10:00 до 19:14 часа. Желаещите могат да си закупят пропуск също така от касите на Еventim, както и в партньорските каси: бензиностанции OMV, Technopolis, Български пощи, книжарници Orange, билетен център НДК.

 Можете да избегнете ходенето до касите, като платите пропуска си онлайн, веднага след това можете да го разпечатате, като всеки билет има указани вход, блок, ред и място.

Обръщаме Ви внимание, че всички желаещи да наблюдават двубоя трябва да носят своята лична карта със себе си. В противен случай няма да бъдат допускани на стадиона.

Цени на пропуските за срещата:

Сектор А - 15 лв.

Сектор В - 15 лв.

Сектор Б – 10 лв.

Сектор Г – 10 лв.

Сектор Б – Семеен сектор:

1 родител с до 2 деца - 10 лв.

2 родители с до 2 деца - 15 лв.

Сектор Г – Семеен сектор:

1 родител с до 2 деца - 10 лв.

2 родители с до 2 деца - 15 лв.

Сектор А, Ложи 3, 4, 6 и 7 - 30 лв".Коментари