Мартин Пенчев с верни съюзници за благородни каузи, сред тях е "Бургаски пазари" /снимки/
  • 5
  • 5
  • 0
  • 0
  • 8
  • 0
  • 0
  • 3

Мартин Пенчев с верни съюзници за благородни каузи, сред тях е "Бургаски пазари" /снимки/

Безпрецедентна кампания за нуждаещи се лица провежда известният бургаски общественик Мартин Пенчев. Той има солиден брой съмишленици като сред тях се открояват имена на Тончо Георгиев и Славена Стоянова. Тримата са администратори на "ГРУПАТА НА ГРУПИТЕ". Имат личната подкрепа на Димитър Николов и тази на общинското дружество "Бургаски пазари". Безплатно са предоставени складови помещения на логистично място. Собственост са на "Бургаски пазари".
Благородният жест се състои в това да се събират нови и употребявани мебели, бяла и черна техника и да се даряват на семейства, които наистина имат нужда от тях. Спазват се строги критерии. Всеки който иска да дари явно и анонимно е свободен да го направи. Отзовават се мнозина, а организацията по извозването е кампанийна и лично се ръководи от Пенчев, Георгиев и Стоянова. Може разбира се даренията да се закарат на място в специално пригодени за целта халета на бургаската улица "Крайезерна". Те както стана известно са предоставени безплатно от "Бургаски пазари" ЕООД. Кампанията няма користни цели, няма уговорки и комисионни. Всеки е свободен да дари и парични средства като това става по утвърдени и прозрачни правила. До стотинка всичко отива за нуждаещите се в тяхната сметка при животоспасяващи кампании.
Знаков е пресният пример с бургаската майка Петя /на последната снимка/- лъчезарна и усмихната млада жена, която обаче се нуждае от подкрепата на всички нас. В момента тя е на финала на една тежка и трудна битка, която за радост на всички за сега печели. За да е сигурна в победата си Петя и за да може синът й да расте с майка, са необходими средства. Младата жена е оперирана от онкологично заболяване. Операцията е успешна. Трябва да премине през 6 химиотерапии в клиника "Джон Хопкинс" в Истанбул. Общата стойност на процедурите е 9 400 евро. Химиотерапиите са през 21 дни и за усмихната Петя те са жизнено важни. Към този момент Пенчев и компания имат принос за солидна част от събраната досега сума. Предоставя се възможност за реклама в "ГРУПАТА НА ГРУПИТЕ", а средствата отиват до стотинка по сметката за Петя.
Телефон за контакт с Мартин Пенчев: 0897718777
 
 
 
Юниконбг


Коментари

Тошо

30 яну, 2020 17:23

ще се включа с завивки и юргани ако става

Отговори

Форца

30 яну, 2020 16:36

Похвално

Отговори

Gerasimov

30 яну, 2020 16:15

Dobro,dobro pichove i shtom namirate vreme za takviz neshta

Отговори