Читателски сигнали: Подчинени на Иван Жабов атакуват селски къщи за данъци
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 1
  • 1
  • 2

Читателски сигнали: Подчинени на Иван Жабов атакуват селски къщи за данъци

В напрегнато и непредсказуемо време е предприета абсурдна офанизва в селски къщи на Община Средец. Особено в населени места, които нямат самостоятелен кмет и са с назначен наместник- на пряко подчинение на главния общински Иван Жабов /на снимката/. В особен фокус е село Вълчаново за където валят сигнали и оплаквания, че са плъзнали общински служители да събират годишни такси и данъци. И то при положение, че срокът за по- нисък размер бе увеличен заради най- последните обстоятелства в национален мащаб. В задачата се пита толкова ли е закъсала общината финансово, че изпраща възрастни хора и ги притеснява допълнително? При положение, че наляво и надясно се тръби, че възрастните са най- уязвими откъм заболеваемост, включително за коронавирус. Дори някой чинно да плати, любопитен момент е какъв точно законен документ получава "на крак". И как точно това се отразява в системата? Защото да не се окаже накрая, че това не е единичен случай, предни години практиката пак е била такава, а най- накрая да се окаже, че хората са длъжници за доста време. Във виртуалното пространство надделява мнението, че най- вероятно става въпрос за измама и общинските служители са менте. Ако това е така, откъде те ще знаят всяко едно домакинство каква точно сума дължи? Не означава ли това, че има "вътрешна" информация. При това много точна до стотинката. "Телефонна измама мутирала в този вариент е потресаваща. Знаем че и при ало- измамите се подава информация от определени институции. Особено онези които разполагат с данните на хората, адресите и телефоните им. Включително кога точно взимат пенсии и са платежоспособни. Тук е друг вариант и трябва незабавна реакция, защото само това им трябва на хората по селата сега. А Вълчаново е събирателен образ. Ако заповедта иде от Жабов, защо няма разгласа предварително? Или дето се вика шараните се ловят най- добре в мътни води" е един от няколко язвителни коментара по темата. Иван Жабов е неоткриваем към този момент. Очаквайте продължение!

 

ЮниконбгКоментари

мария

20 мар, 2020 9:33

В средец не се спазват никакви мерки предприети на национално ниво.Всички магацини за железария,дрехи левчето ,книжарницата -всички работят .Господ да ни е на помощ.За циганската махала да не говорим,там всичко си е по старому.

Отговори

ядосана таранка

19 мар, 2020 21:53

По това време данъци?От възрастни?А що не иде жабата с шефа на Бксто барабар с жена му съветничката да събират пари мингилите и миндилите.Кога ще стане това?Циганска община я превърнаха а сега као нищо е пламнем от тези висуси мируси

Отговори

Иванчо

19 мар, 2020 18:02

Никой няма това право да ходи по домовете и да събира данъци.

Отговори

Симеон Гарджев

19 мар, 2020 15:11

Ако не си платят!!! Ще кажат Жабов ги маниполира по този начин (купува ги)!! Трябва да си плащат,Жабов ги натиска!! Бил алчен,абе аланколо кво да се направи в такъв случай?

Отговори

Потресена

19 мар, 2020 15:01

създай на хората бачкане а не да ги гониш а на ридителите им да им стдураш кожите по никое време :-(Зарад него се махнаха толкоз хора и от партията :-(

Отговори

Краси-то

19 мар, 2020 14:57

нема наяждане този с жена си чесно,няма таквоз иугояване като при тях

Отговори

Niki

19 мар, 2020 14:54

a MYJE ima li MYJE

Отговори

гранд дама

19 мар, 2020 14:53

Ееее нямате угодия бе.Хем да не се разкарват до Грудово хем и да не им званят по вратите.Еми нали трябва и те да плащат с какво са повече от тези дето сме в града??

Отговори

19 мар, 2020 22:10

Сериозно ли? Точно сега ли е момента? В това извънредно положение, това ли е най важно, възрастните да си платят данъците? Пак питам, сериозно ли има такова мислене? Това е невероятно! Ако ще и два вируса наведнъж да дойдат, все тая за грудовци, данъците от селата са си най важни, адмирации за вас от Грудово. Евалла!

Оля

19 мар, 2020 14:52

И бая тънко дето се вика-там дето няма кмет...Жабов да не им е взел на тея бирници таблети с фискално устройство?

Отговори

Пепо

19 мар, 2020 14:50

Измама е,данъци не се събират така!Обадете се веднага в полицията!

Отговори

Петкова

19 мар, 2020 14:50

Как да си заредят хранилката ако не съдерат кожата на хорицата!Наглеци!

Отговори

Меди

19 мар, 2020 14:49

Как така да събират данъци? Данъци не се събират по вратите

Отговори