"Помпи" ли се политически рейтинг покрай леля Златка?
  • 1
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0

"Помпи" ли се политически рейтинг покрай леля Златка?

Леля Златка приема поръчки и шие безплатно предпазни маски в Приморско. От висшия ешалон кроячка и модистка е била, а в последните дни шивашката й машина "прегрява". Освен с голямото си сърце е позната и като скромна дама, която определено не обича показността. Тогава когато прави добро, не обича разгласите. Доказателството пак е от последните дни, когато категорично отказва да бъде снимана и показвана по водещи национални телевизии. Тази снимка с нея е актуална и автентична, но според запонати, жената не е искала да бъде снимана, а камо ли да "цъфне" на профила на местен политик с противоречива слава. Политик, който определено обича показността, че чак до "пресоляване на манджата". А сега се възползва умело от обстоятелствата, за да "помпи" рейтинг. Такова мнение надделява в курортния град. Апелът към него е да загърби популизма и да започне да си оправдава обществената заплата като работи по същинските проблеми в общината, да се "бие" за тях и всичко това да бъде усетено от жителите и бизнеса в големия град и по- малките населени места. Най- вече в икономически план. За целта се иска солиден потенциал и способност да бъдеш биткаджия. И най- важното подготвен да взимаш и предлагаш правилни решения за благосъстоянието на онези които ти плащат заплатата и са ти гласували доверие да бъдеш истински полезен. За протокола на правосъден език, в Приморско маски и облекла на доброволен принцип, шият и други знайни и незнайни общественички.

 

ЮниконбгКоментари

Драго

20 мар, 2020 15:52

Стоян и е поснал снимката на Златето че даже почнал и плат да и дава хубу ама да се чуди човек що не направят хотелите си фамилията лазарет и тамън всипко ше е завършебо.

Отговори

Дида

20 мар, 2020 13:59

покрай бабата що пък да не си изпомпи някой рейтунгчето-хитро си е

Отговори

рибар гений

20 мар, 2020 13:54

абе по добре нещо да се прави отколкото нищо

Отговори

Кали

20 мар, 2020 13:52

някои определено избиват комплекси с творенията си

Отговори

Радост

20 мар, 2020 11:31

под вола теле е работата ама ко да се прави

Отговори

паничаревец

20 мар, 2020 11:19

Който и да е този дет си прави реклама не смята ли че прекалява на гърба на тази възрастна жена да трупа дивиденти-ами ако нещо и стане?Бахти хората чесно

Отговори

Цецо

20 мар, 2020 11:03

Ако е за дългия има нещто такова

Отговори

Казларов

20 мар, 2020 10:54

Добро!

Отговори