"Черноморско злато" не чува вопъла на МБАЛ- Поморие! "Захарни заводи" даде пример във Великотърновско
  • 1
  • 0
  • 0
  • 1
  • 1
  • 0
  • 0
  • 0

"Черноморско злато" не чува вопъла на МБАЛ- Поморие! "Захарни заводи" даде пример във Великотърновско

Винзаводът в Поморие си пасува на воплите на МБАЛ- Поморие за помощ и съдействие в труден момент. Нищо, че има себе си за водещ работодател в региона и е особено чувствителен на тази тема. Близкото до предприемача и банкер Петя Славова дружество е известно също така, че обича да спряга повече глагола събиране отколкото изваждане. Но обстоятелствата са такива, че е добре да се помогне, а пасивното поведение не е за пример. Официално нуждата от пациентска апаратура е от:

инфузионни помпи, пациентски монитори, дефибрилатор,  УЗ – инхалатор, спирометър и пулс оксиметър.

ДАРИТЕЛСКА СМЕТКА:

МБАЛ ПОМОРИЕ ЕООД – ГР. ПОМОРИЕ

IBAN: BG24 SOMB 9130 1017 0004 02

BIC: SOMBBGSF

УПРАВИТЕЛ: Д-Р ЖЕНЯ КАРАИЛИЕВА

Друго водещо предприятие, но на друго място в татковината вече подаде ръка и стана събирателен пример. Без да бъде подканвано и молено. Инициативата е на самото ръководството на "Захарни заводи" и е по посока две лечебни заведения.

Прави се дарение от 10 000 литра денатуриран етилов алкохол на държавните болници МБАЛ „Свети Иван Рилски“ гр. Горна Оряховица и МОБАЛ „Д-р Стефан Черкезов“ гр. Велико Търново.

„За нас е изключително важно и мотивиращо, че в този тежък за страната ни момент имаме възможност да осигурим част от нужните суровини, както и да помогнем на нуждаещи се лечебни заведения. Използваме това съобщение и за да призовем  всички граждани към спокойствие. Вярваме, че в държавата ни работят достатъчно производители на етилов алкохол, които своевременно могат да осигурят нуждите на производителите на дезинфектанти“, каза Георги Узунов, председател на Надзорния съвет на „Захарни заводи“ АД.

 

 

Юниконбг

 Коментари

Вили

24 мар, 2020 20:05

Браво на нашти хора от Горна-та

Отговори

Sisa

24 мар, 2020 20:04

Mitko SYbew shto go zabrawqte wikat mu shefa v hotelite Festa i w Pomorijsko zlato.Shto li?Za kachesvoto na alkohola s mn malki izklucheniq ot tam-mersi

Отговори

24 мар, 2020 20:17

нормално -завода беше прилаапн от тях докат бяха заедно.В Бургас събориха и разпорчатосахо всичко и продадоха терена но проблема е че взимат на безценица гроздето от хората в поморийско а даже изобщо понякога не купуват и кой знае от какво правят вина и ракии