"Искам бебе" със съдържателно послание навръх рождения ден
  • 1
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0

"Искам бебе" със съдържателно послание навръх рождения ден

Който не е минал през трънливия път да име дете/деца, а в същото време при двойката да е имало репродуктивен проблем, само той не знае през какво се минава като изпитание. Включително през финансово. Апостолската мисия на фондация "Искам бебе" помага всячески на онези двойки които имат крещяща нужда от другарско рамо. При това не само консултантско, но и с важни съвети за парично. Що се касае например за полагаемото от държавния фонд "Ин витро" или общинските такива по места, където ги има. Защото диагностицирането, интервенциите и прегледите са скъпи и не винаги са по джоба. Нерядко се стига и до донорски процедури. Навръх Благовещение, "Искам бебе" закръгля 13 години. Първоначалната програма за празника рязко е претърпяла промяна поради широко известни причини за забрана на публичните мероприятия. В дистанционна форма обаче се отправя съдържателно послание как и защо е важно да продължи мисията за повече българчета в татковината и във време на изпитание, да извлечем нужните поуки:
 
 
"Скъпи съмишленици, дарители, семейства и деца,
Днес на 25ти март 2020 година ИСКАМ БЕБЕ навършва 13 години от създаването си и е един от най-големите християнски празници - Благовещение.
Бяхме подготвили наситена програма, с която да отбележим празника, но замисълът явно беше друг, а именно на този празник да бъдем в домовете си с най-близките си същества.
На Благовещение отправяме молитва за по-добро бъдеще за всички деца на България.
Ние вярваме, че уроците на днешния ден ще предадат във времето нови послания и начини на живот в посока близка до истински същественото.
Вярваме, че всички деца, които се раждат в момента, ще са рожбите на едно по-добро и осъзнато настояще. Вярваме, че тези, чието появяване все още чакаме, ще настъпи скоро.
Вярваме, че заедно можем повече и надписът "Съединението прави силата" е не просто с букви изписано на сградата на Парламента, а част от всеки един нас.
Вярваме, че повече българи ще осъзнаят, че нашата родина е райски кът, където желаем да се върнем в най-щастливите и най-трудните ни моменти.
Вярваме, че всички осъзнаваме красотата на България и ще я съхраним за мечтаните деца на бъдещето.
Вярваме, че ще бъдем силни в следващите месеци и единни ще преминем през трудностите.
Пожелаваме и се молим за сила, вяра в сбъдването на по-доброто утре и здраве на Вас и най-близките Ви.
Екипът на ИСКАМ БЕБЕ"
 
Най- последната инициатива на фондацията е списание, което е нужната медицинска и развлекателна енциколпедия за широката аудитория.


Коментари