Извратен измамник натръшкаха в Созопол
  • 1
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0

Извратен измамник натръшкаха в Созопол

В резултат на полицейските действия на служители от Районно управление – Созопол е задържан 40 годишен криминално проявен созополчанин, който изнудвал свой 38 годишен съгражданин за сумата от 3 000 лв. – установено е, 38 годишния мъж се запознал във фейсбук с "жена", на която след проведена активна коренспонденция, изпратил свои компрометиращи снимки.

На 08.04.т.г. получил съобщение да остави късно вечерта на определено място в Созопол сумата от 3 000 лв. - в противен случай компрометиращите снимки щели да бъдат популяризирани във фейсбук и разпратени до близките и познатите му.

Около 23.00 ч. на 08.04.т.г. благодарение отличните полицейски действия на служителите от Районно управление – Созопол в района на градския стадион при вземане на паричната сума е задържан 40 годишния криминално проявен созополчанин. След извършено претърсване на дома му, са иззети таблет, телефон и рутер за интернет. В резултат на съвместните действие със служители от сектор «Престъпления срещу финансово-кредитната система и компютърни престъпления» към отдел «Икономическа полиция» при ОДМВР - Бургас е констатирано, че задържания созополчанин има множество регистрирани във фейсбук фалшиви профили / женски и мъжки/.

40 годишния мъж направил пълни самопризнания и е задържан за срок от 24 часа. Събраните до момента материали са докладвани в Бургаска районна прокуратура. Работата по случая продължава от служители на Районно управление - Созопол и служители от «Икономическа полиция» при ОДМВР – Бургас.Коментари

Панайот Рейзи

10 апр, 2020 11:07

Не закачайте моите гласоподаватели ! Те и без това не са много и скоро ще се съберем в една килия всички .

Отговори

Ники Петров

10 апр, 2020 10:58

Егати сериала чесно

Отговори

Ева Губерова

10 апр, 2020 10:09

Човекът, комептирал като Станислав Губеров, да се подпише с истинското си име, защото това не е коментар на съпруга ми. Той няма дори фейсбук,нито някога би казал нещо подобно и неграмотно.

Отговори

Истината

10 апр, 2020 9:42

Губер кой на кого е правил кавали не знам, но каги как измислихте схемата със Скеленчев и подведе Мармота да събере парите, като най приятелски му даде и 500 лева назаем, а сега го вербуваш да си оттегли показанията! Ева как те търпи още бе гнусар! Целия кръг на Рейзи сте такива извратеняци, крадете се и се чукате помежду си!

Отговори

Станислав Губеров

10 апр, 2020 9:35

Скеленчев не е виновен натопиха го Магито и Главата и не е вярно че жена му ми прави кавали той беше.

Отговори