Бунт в блока на бургазлията с COVID-19
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 1
  • 0
  • 0

Бунт в блока на бургазлията с COVID-19

Най- новият доказан случай с коронавирус в Бургас е на 19-годишен бургазлия. Той се е завърнал у нас на 5 април, с полет Лондон- София. Самоизолирал се е в морския град и не е тръбял излишно сред комшиите, че е заболял и се лекува при домашни условия. След като от уста на уста става достояние всичко това обаче, в кооперацията в която живее се надига негодувание. Една част пряко и непряко упрекват семейството за всевъзможни прегрешения, включително че е укрило случая. А друга част защитават младежа. Като подкрепата е предимно от пенсионери, а както е известно те са най- уязвими за невидимия враг. Читателските сигнали са, че към този момент колизиите са туширани след като официално младият господин е констатиран, оповестен е публично и вече лечението е в напреднал стадий. После му предстои и карантинен период.
Момчето е от извадката за скрининг изследвания, които се правят в Бургас на рискови групи. PCR тестът му е направен в края на 14-дневната му карантина. Няма оплаквания, които да налагат настаняването му в болница. Установени са 9 контактни лица от Бургаска област, които са пътували в същия самолет. До 24 часа ще им бъдат взети проби. Случаите на граждани от Бургас и областта са вече 27. Заразяването на 26-ия пациент от преди няколко дни е установено в София.
 
Юниконбг


Коментари

Лео Меси

16 апр, 2020 11:39

Върнал се на 5.04 и в края на 14 дневната карантина му е направен PCR тест,статията е от 15.04.Минали са само 10дни,нещо няма логика

Отговори

Даниела

16 апр, 2020 0:33

Поне когато пускате новини проверявайте информацията дали е достоверна,а не да лъжете хората.Момчето какво се е укривал при положение,че е разбрал днес и е спазвал карантината. Какво се коментира сякаш е първият и последният разболял се от неразгадаемата болест и какво коментират хора,нямащи никаква представа какво наистина се е случило..... Мислете първо и после пишете!!!

Отговори

Rafi

15 апр, 2020 22:54

ne se kazwa znam ama pone rayona posochete za ey tay

Отговори

Бебо

15 апр, 2020 19:36

ако е батка и се прави на Батка,да внимава щото напрежението при някои дойде множко

Отговори

Niki Roev

15 апр, 2020 19:31

ako se e pravil na maj i e izlizal nagore nadolu-ne e OK hich

Отговори

15 апр, 2020 20:17

Така е ,Вие сте най-прав!